Apie vieshaji transporta
Kas turit kokiu nuotykiu trulikuose ar autikuose, pasidalinkit patirtim
Tai ir as prie progos papasakosiu viena atsitikima
Vienu zodziu trulike sedejo toks vaikinas. Normalus chiuvas, nei metalistas nei ka, bet zinot gi ta siuolaikini jaunima-placios kelnes, auskarai ir t.t. Tai pries ta vaikina SEDEJO toks senis. jis neprase nei kam vietos uzleisti nei nieko, bet pradejo ant jo varyt apie jo apranga, isvaizda ir vare ant jo VISA kelia!!!
Ir pasitaikyk tu man- abu toje pacioje stoteleje islipo. Senis vare toliau, tik ne trulike o gatvej. Vaikinas kaip ir nuo pradziu- neistare jam ne zodzio.
Bet vargso matyt nervai ne geleziniai juk . Atejo - ir taip trenke tam seniui i snuki !!! GERAS buvo. Visi apake ziurejo (O)
man tai buvo… su draugeliais varau truliku, stoviu, laikausi uz stulpo. Trulas staigiai ant stabdziu dejo, tai as neissilaikiau uz to stulpo… is inercijos atsisedau baxurui ant keliu, kuris vare su kitu draugeliu. Tas ziuri toks apakes ia mane, o as sypsausi, nes juokinga situacija Mano draugeliai zvengia susiriesdami, o tas kuriam atsisedau ant keliu, tai paraudo
Tai kiek laiko jam ant keliu sedejai?
ana karta vel vaziuoju tokiu labai pilnu autobusu , sustojo jis kalvariju stot. nei vienas zmogus neislipo. bet ilipti tai dar gal 50 ruosiasi
. Vienu zodziu jau nebejutau, ar ant zemes stoviu ar jau netoli lubu, bet zmones grudasi, nors jau nebetelpa, durys jau nebeuzsidaro, o tie bomzai
vistiek vidun grudasi. Tai vairuotojas kai susinervino !!! Islipo is savo tos kabinos, kai dejo rekti
: “LAUZKIT, BLE… LAUZKIT TAS DURIS NACH…, NIEKUR NEVAZIUOSIM KOL VISI NEISLIPS!!! DAR DAUZYKIT TAS DURIS BLE…!!!” Net israudonavo visas
. Autikas gal 15min prastovejo, kol keli zmones susiprotejo islipt ir tas duris pagaliau uzdare. Vairuotojas tai konkreciai shizofrenikas