Apie upėtakių gaudymą

Apie upėtakių gaudymą

Simonas vardu Petras keverzojo:

Man ir pačiam būtų įdomu.

Na jei dar darbe sėdi suktelk man aš prisijungsiu.

Simonas vardu Petras rašė:

Vilnelėje tikrai yra upėtakių, ir sako neprasto dydžio. Tik va aš pats tai nei karto taip ir neprisiruošiau ten pažvejoti, nors tikriausiai pati arčiausia upė.
Gal reikės kitą savaitgalį nušliaužti, nes laiko tolimoms išvykoms nebus.

Bus labai idomu isgirst apie rezultatus…

Is Vilniaus as, o tose upese jokiu ypatingu leidimu nereikia? nes tarkim Merkyje kiek girdejau reikia…

geriausias dzipas atvarius i zukle tai geri guminiai ant kojuCha cha,nepaves niekad jei nepadauginsiJuokiasi

Kuo krutesnis dzipas, tuo toliau iki traktoriaus eit Cha cha

NU,ka,buvau sekmadieni prie minijos.Pedsakai sako,kad kolegos nemiega Šypsena beje du maciau savo akimis Šypsena Sliekus mirke Minijoj Šypsena Gerai,kad as su dzipu ŠypsenaGaliu toooli nuo visu sliekininku pabegt Šypsena Siaip nieko,bet kita vertus fantastiskas oras,pauksciai parskride.Gerves,gandrai ir dar neaisku kas Šypsena Zodziu,pailsejau,kaip Havajuose Šypsena

na nieko pries jo patirti neturiu, tik rasymo stilius man asmeniskai nepriesirdies…bet kaip rasiau - mintys neblogosMirkt

o kokia zuvi gaudot?

…negaudau aš tos žuvies Ne…tegul Korsakis savo laidoje ją gaudo Nekaltas

as ir taipat pavariau vakar Užsispyręs

vakar minijos aukstupy per 5 val 00000 kliovo. Piktas

na aš turtiu upių kur tik negali žvejoti kai plonas ledas ir kai jau potvynis kai vanduo stipriai pakilęsCha cha, tik va ta upė kur vakar buvau jei vanduo ri čiau pakyla margių negaudysi nes kelmų nematyti ir pilna šabakštynu pamesi toliau srovė paneš tiesiai į šakų šašlavyną katras už akmens užkliuvęs ir dorai nesimato.Ne

joLiūdnas as snd galvojau nrm pazvejot o nuejas pamaciau taiApakęs

tai jau negerai,blemba tai rytoj zukle tikriausia bus neimanoma,nu nuvaziuosiu paziuresiu,
tas lietus suknisa visa zvejybaUžsispyręs

nedidelejaTaip o dideleja praejau isvis neimanoma srove, vanduo murzinas ir pakile labai Veee

o cia vanduo pakilo didelej upej ar upelyje?

buvau bet nieko vanduo pakiles truputi ir vejas labai didelis Liūdnas

a nebuvot nieks islekes sendien margasoniu?
as galvoju rytoj patikrint viena upe,tik nezinia ar nebus per daug vandens nes lynoja po biski Nežinau

galbūt… nesu pirkęs Juokiasi