Apie rūkymą…
kazkaip iprasta kad vaikinai ruko, bet ar jus pakestumet jei jusu partneris(mergina/vaikinas) rukytu?.. as pats papriestarausiu sau, bet as toleruoju rukancias panas tik iki tam tikros ribos: nenoreciau kad mano mergina rukytu ir daryciau viska kad ji mestu, arba tikrai su ja nesusimesciau… kaip jus? kokios nuomones jus ir ka apie tai galvojat?
tavo teise rinktis…
mano nuomone tokia pat kaip ir tavo.O tai nera blogas dalykas jeigu tu nemegsti rukanciu zmonu
as sakau kad tai toleruoju bet iki tam tikros ribos…
Nereikia galvoti apie rukanti zmogu kaip apie kazkoki kitoki…
Jis toks pats kaip ir visi…
Na tik ruko… Ir man vienodai ar zmogus ruko ar ne…
ko jus i tas rukancias merginas ziurit kaip ne i zmogu? tegu ruko jai nori! bet jus irgi pagalwokit jai mergina ruko, ir jos waikinas irgi tai jis ne turi teises jai sakyti, kad mestu, tegu pirma waikinas meta rukyti, o po to sako jai, kad mestu, nes mums merginoms irgi daug kas nepatinka ir jai mes pradetume sakyti tai kas mums nepatinka waikinuose butu…
niu rukai sawe zudai, tai ko aplinkiniams turetu nuo to galwa skaudet…
a be to, per pirikurus smagiausi dalykai nutinka ir geriausios idejos gimsta
man taj px.
ir as ir mano zmona ruko, na ir kas?
O as nerukau
Bet del vaikinu man dzin!
Nepernesu cigareciu kvapo ir nemegstu tu, kurie ruko. Jei jau jie nusprende gadintis sau gyvenima, bent jau tegu nekenkia kitiems… Ar zinojot, kad jei tevai yra rukantys, tai ju vaiku organizmuose vistiek randama nikotino, net jei ir tevai iseina parukyt kitur… O tai padidina vaiku susirgimo ivairiomis letinemis ligomis rizika…
nerukau
ir jei drauge rukytu tai zyzcew labai aisq per prievarta neprasycew mest
jos pasirinkimas
o jus ka, norit sveiki numirti? visi mes turim vienokiu ar kitokiu sveikatos problemu, ir nereikia cia kaltintu tik tabako ir pan.
Bet kam papildomai terst savo organizma?
Kas kaip nori - tas taip daro. Bet man asmeniskai tai nepatinka rukancios paneles. Kazkaip slyksciai atrodo…
o bernai tai jau ne?
na man netrukdytu jei mano vaikinas rukytu…
as tau idealiai tinku
Jei žmogus svarbus, tai tikrai nerūpi, ar jis rūko, ar ne. Žinau tik, kad tikrai nesėdėčiau šalia vaikino, kuris dūmytų kaip kaminas ir trukdytų man kvėpuoti; palaukčiau, kol dūmai išsisklaidys, o tada jau su juo bendraučiau
. Nors kai pagalvoju, kad jei ištekėčiau už rūkančio ir jis senatvėj pradėtų baisingai kosėti, būtų labai jo gaila.
Ir kodėl žmonės rūko? Niekaip nesuprantu…