apie rukyma...

apie rukyma…

kaip padeti (priversti) zmogui mesti rukyti? Jei zodziais, tai kokiais, kad suvirpetu pagaliau sirdute it susiprastu, kad rukyti negalima, kenkia ne tik paciam, bet ir kitam…?

pasakyk tam žmogui kad susitrauksi kaip sudžiuvusi slyva ir būsi negražus. Va kaip su kirviunudėjau… Arba "plauti pamesi"

Na tu gali sakyt nesakius!
Kazin ar dasils!
Kol pats galutinai zmogus nenuspres,tol nieko ir nebus! Šypsena

Nueik i http://www.mesk.lt ten yra patarimu. Bet siaip reikia ji pati pasistengti itikinti, kad jis mestu. Jwei nenores mesti - niekas nepades.

Yra negeras budas, po kurio nemaza tikimybe, kad jis mes rukyti, bet uz jusu draugyste tada negarantuoju, nebent jis gana atlaidus, o ne kategoriskas zmogus. Receptas toks: jo megstamas cigaretes pamirkyk piene jam nezinant ir apkeisk jo cigareciu pokelyje i normalias. Kai jis parukys, itariu, kad po to ilga laika (jei ne visam laikui) nenores.

Nieko tu ce neprivarazhysi tam zhmogui mano manymuŠypsena Ash pats va 5-a diena be nikotino tempiu, bet tai darau tikrai ne del to, kad kazhkam nepatiko mano rukymas. Sheip zhmones kurie bandavo ikalbinet mesti rukyti, tuo momentu man nepatikdavoŠypsena

Nu sitai panai tai stai ak patarsiu. Kaip supratau cia tavo draugas ar vaikinas…Taigi siulau pradeti tau rukyti kartu su juo Šypsena Nors gal tu ir nerukius, bet sis budas padeda. Jei tarkim as rukyciau ir mano pana noretu sito iprocio atkratyti ir ji pradetu rukyti, tai visai nenoreciau eiti su smirdancia pana kur nors ar su ja buciuotis Šypsena Tikrai mesciau rukyti ir abudu ilgai ir laimingai gyventume Cha cha

Kam reikia imtis prievartos jei ruko tai tegu. Ka tau gaila?

shania rašė:

be sansu…kitas zmogus jokios itakos negali padaryti, tai tik rukanciojo apsisprendimas ir valia…o gaila…

Ei! Nosi-aukshtyn!!! Cha cha

Dabar mastau kaip seniai kokia cigarete rukiau… Aš nekaltas Šypsena
O kazhkada megau Kietas
Bet wiena diena sumaschiau, kad nesu tokia silpna, kad negalechiau atsispirti shiam idingam iprochiui…
Man pasiseke Liežuvis
Tik pats zhmogus sawo walios pastangomis gali atsisakyti rykymo.