Apie priklausomybę…
Netyčia įdėjau versiją su tais aceit rėmeliais… Įsivaizduokite, kad jų nėra Korekcija: Retro spalvos, šiek tiek grūdo, maža apačios korekcija. Atvaizdas nepridėtas, šone kažkada buvusi razetė nenupiešta. --------- Tikslus foto pavadnimas: Priklausyti nuo TV. Ir nesvarbu, kad elektros neturiu, O ir TelevizoriuS visas amžius kai neveikia, Vis viena aš į jį žiūriu, Nes savo atvaizdą jame matytu galiu.
Idomi nuotrauka.
jo …remai tai
Nepyk RCX, bet turiu tai pasakyti - eik tu žinai kur… Jeigu neturi ką daugiau pasakyti apie foto, o tik perfrazuoti mano žodžius… Ne, nu bet tikrai nu. Jeigu nepatinka foto, tai bent parašyk kas tau joje nepatinka, kad kitą kartą žinočiau
eik tu geriau pats …
RCX, čia tu vis dar apie foto kalbi ar kaip? Man kažkaip keista. Atrodo protingas žmogus esi, bet komentuoji tai kaip pirmokas. Ar iš viso man gali ką nors pasakyti be to, kad rėmai lėvi? Spalvos nepatinka? Kompozicija per daug centrinė? Nagi, rėžk
Na man ziurint i sia foto… nesirisa ji su pavadinimu “Priklausyti nuo TV” Kazko truksta… Kompozicijoje, gal pagrindinis aspektas ir yra atvaizdas televizoriuje, bet man akys vis krypsta zemyn… o ten??? nieko nera tuscia lentyna… Na aisku cia tavo menas. Siaip tai, spalvos kaip tokiai foto tinka, grudas… na kaip dazniausiai slepia visokes nedadielkes, bet gal cia ir gerai… Nezinau ka dar pridurt, neipatinga man.
gPhotp, ačiū už kritiką. Nieko nedėjau apačioje dėlto, kad norėjau parodyti tuštumą žmogaus gyvenime, kai jis prasėdi/praguli/prastovi prie TV. Grūdą dėjau dėl to, kad buvo tamsoka ir stovo neturėjau Uždėjus grūdą, atrodo, kad čia taip turi būti
jeigu TV atspindyje matytusi koks veikajas sedintis ant sofos tada sutikciau su pavadinimu apie priklausomybe TV, siuo atveju matosi merginos iseinancios/ieinancios pro duris siluetas. O siaip kaip ir sake gphoto tai apacioje kazko truksta ir mintys apie gyvenimo tustuma nesusidaro.
O man gražu, ir įdomu, ir nematyta… Nors galėjai palikti tieisog paparastą nuotrauką, neperdaręs rėmelių, nes tuomet būtų viskas tikriau ir įspūdis didesnis būtų
ringmaster, matai, buvo ir taip sunkoka padaryti, kad manęs nesimatytų. Visą mintį sugadino tai, kad už mūsų nugarų buvo langas ir pasodinus ant kokios sofkės, aš neįsivaizduoju kaip reiktų nemanupuliuojant padaryti, kad matytusi viskas. Gal tos tuštumos nesimato, nes, kaip jau minėjau, netyčia įdėjau foto su rėmukais, kurie tikrai nieko gero. Norėčiau,
jeine ta rozetė…apie kuria jau buvo paaiškinta, tai kompoza butus iš vis žlugus …na del rėmo tai man jis
visada
čia asmeninės bėdos
kitkas viskas gražu ir mintis gera
nes karta mylėjausi prieš tokį neveikenti TV ir matydamas kas jame vyksta pajaučiau neapsakomą malonumą