na jau ne viena karta esu girdejusi is zmoniu ir siaip isivyravus yra tokia nuomone, kad kikvienas baxuras savo panai nors viena karta bus neistikimas…nera tokio, kuris butu visiskai istikimas… nu as tai net nzn kaip cia yra, o ka manote apie tai jus? kokia jusu nuomone?
tiek merginos tiek vaikinai neistikimi buna Tik merginos is to didesnius burbulus ispusti moka ir dazniausia kazkodel vienaip ar kitaip vaikinai kalti lieka Arba jie demesio mazai rodo ar dar kas A vat jei jau vaikinukas pas kita nubego tai iskart MERGISHIUS!
As tau tiek ****u galiu parodyti kurios neistikimos yra ir einasi su dviems, toliau nesnipinejau nors gal ir daugiau… As visada esu istikimas, nors ir daugelis mane durneliu isvadins
oho kaip baxurai uzpuole ne, as nesakau kad panos nebuna neistikimos, bet sakau, isivyravusi tokia nuomone, kad kiekvienas baxuras tikrai bus nors karta neistikimas savo panai… nu paprasciausiai taip visi sneka ir visi galvoja, todel ir klausiu ar sutinkate su tuom?
as juk nesakau kad as sprendziu… paprasciausiai as daug tokiu nuomoniu esu girdejusi is draugu,pazistamu ir siaip paoprastu zmoniu… o pati as savo tvirtos nuomones iuom klausimu neturiu. todel ir klausiu jusu nuomones, ar manote taip, ar sutinkate… blemba …