apie neistikimybe :/

apie neistikimybe :confused:

na jau ne viena karta esu girdejusi is zmoniu ir siaip isivyravus yra tokia nuomone, kad kikvienas baxuras savo panai nors viena karta bus neistikimas…nera tokio, kuris butu visiskai istikimas… nu as tai net nzn kaip cia yra, o ka manote apie tai jus? kokia jusu nuomone?

mano nuomone tokia, kad pas cyplee isivyravusi tokia nuomone, jog neistikimi buna tik vaikinai…

tiek merginos tiek vaikinai neistikimi buna Tik merginos is to didesnius burbulus ispusti mokaÅ ypsena ir dazniausia kazkodel vienaip ar kitaip vaikinai kalti lieka Arba jie demesio mazai rodo ar dar kas A vat jei jau vaikinukas pas kita nubego tai iskart MERGISHIUS!Laimingas

As tau tiek ****u galiu parodyti kurios neistikimos yra ir einasi su dviems, toliau nesnipinejau nors gal ir daugiau… As visada esu istikimas, nors ir daugelis mane durneliu isvadins Nekaltas

as manau kad tikrai yra istikimu vaikinu Taip jei istikimas vadinasi myli, o jei ne tada jam kazko truksta is merginos…

oho kaip baxurai uzpuole Šypsena ne, as nesakau kad panos nebuna neistikimos, bet sakau, isivyravusi tokia nuomone, kad kiekvienas baxuras tikrai bus nors karta neistikimas savo panai… Šypsena nu paprasciausiai taip visi sneka ir visi galvoja, todel ir klausiu ar sutinkate su tuom? Šypsena

o cia reiktu padaryti apklausa tarp 60meciu vyru, kurie kaip minimum 30 metu vede ir paklausti ar nors karta buvo na lieva.

Laimingas

Oi klysti… is ko sprendi kad kiekvienas?

30+ klube paklausk Cha cha

god damn right!

na abejoju ar jau ten tiek daug 60meciu sedi Cha cha

as juk nesakau kad as sprendziu… paprasciausiai as daug tokiu nuomoniu esu girdejusi is draugu,pazistamu ir siaip paoprastu zmoniu… o pati as savo tvirtos nuomones iuom klausimu neturiu. todel ir klausiu jusu nuomones, ar manote taip, ar sutinkate… blemba … Šypsena

vat taip paprastai ir atsakoma i klausimus, kai -niolika yra Mirkt

patarciau pries atveriant burnyte i profili pasiziuret…

na, gal as ir labai naivi, bet tikiu,kad mano mazulis man istikimas…

visokiu gi bunaMirkt

na buvau neistikimas as mergaitei savo kai man buvo 16 bet tada galvoj vejai buvoÅ ypsena
dabar galvoj irgi vejai, tad viskas nuo situacijosÅ ypsena

issiviravusi nuomone? Pirma karta apie tokia girdziu Cha cha. Kazkoks nevykes sablonas ir pasenusi etikete Cha cha. Ivairiai buna…DrovusŽvaigždė

Jei jau ir bus tai gal geriau as to nesuzinociauNeNes blaogai jam baisgsisCha cha

…nera istikimuKietas