Apie meilę ...

Apie meilę …

Būti mylimam tai daugiau nei būti turtingu, nes būti mylimam - tai būti laimingu … Drovus

O sia minti galejai pasilaikyti sauIgnoruoju

butentNežinau

ak žmonės jūs nieko nesuprantat!!!
Pažiūrėsiu ką sakysite tada kai ir pas jumis meilė užsuks. Šokinėsite iš džiaugsmo ir į visą pasaulį bus nusispjaut, …
Cha cha

Tai tu pats susilaikyk nuo savo komentaru,nes visur ant visu raunies.Jeigu siandien tavo bloga nuotaika,tai negadink jos kitiems…

nui nui … ko čia tokie irzlus… ? Tūsas

kazkokais nesamone pezi ir tiek

ehem, nuotaika nuostabi. rasyti vieno sakinio tema, kuriu velniu???? ir dar apie akivaizdzius dalykus.

mmm… mjo…Juokiasi

būti mylimam sakai… žinai kai mane myli nemylimas žmogus tai man to visai nereikia, tada pradedu jaustis kalta, kad jis kenčia, o aš jam tuo pačiu negaliu atsakyti. Šiaip jau mylėti ir būti mylimam to pačio žmogaus tai jau yra jėga varanti pasaulį ir gaminanti stebuklus.
Kol kas to neturėjauŽliumbia

gera mintis!!!

tai sokinek…lauk is bangos…nesuprantu ko cia tiek girtis ir naujas temas kurt tam kad pasakytum visiems senai zinoma fraze,kuri nusibodus iki kaklo…dziaukis,niekas nedraudzia,bet nepersistenk…Nekaltas

Cha cha wauw mes pikti Šypsena Cha cha Gerai

da taip pavaryk tuoj ant taves pikta paliksu Kanda Cha chaJuokiasi

Meilė - tai kažkas nuostabaus.

[quote]Crazy In Love …
[/quote]

ir paziuresiu, ka tu sakysi, kai sita meile suduz tarsi bangos i kranta, o sipuliai jos tau raizys sirdi Cha chaNežinau

ir paziuresiu, ka tu sakysi, kai sita meile suduz lyg bangos i kranta, o jos sipuliai tau raizys sirdi Nežinau

Šypsena Cha cha buna kad nusisypso ir tokia "laime" Baisu