apie lyciu lygybe
Paskaiciau as delfi:
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=1338492
ir pagalvojau, kaip reaguotu lygiu teisiu komisija, kai Magdeburge per vyru diena (kazkur geguzes pabaigoje), pavyzdziui, i parka vyrai ileidziami uz dvigubai mazesne kaina, nei moterys.
Oi, baisu man…tuoj kai prasides eilinis karas…
Nu man tai ten bishki nesamoniu yra… Pvz. kirpykla. Manychiau, vyru kirpimas dazhniausiai daug paprastesnis, tai kodel gi jam nebuti pigesniam? Jei jau turi super sheveliura ir darai koki modelini kirpima tai ir nulupa atitinkamai, kaip ir ish moters… Ai, nu daug kur persistengta. O vat nepagalvojo apie kitas diskriminacijos rushis…Pvz., kai ieshkojau darbo, dazhnai laimedavau konkursus…kol neateidavo mano paso eile. O ten irashas kad turiu vaika. Ir dar mazhiuka… Ish karto - sorry, bet jus mums netinkate… Shiaip man atrodo, kad shiuo istatymu, kaip ir kitais prades piktnaudzhiauti, ji panaudos neshvariems tikslams…
Dabar vedantis moteri i naktini kluba reikes moketi daugiau, nes iejimas kainuos tiek pat , kiek ir vyrui, o abejoju, kad kainas sulygins i mazesne puse.
Tai chia tai tikrai.
Gerai pagalvojus…tai buvo ir vyrams palanku… Be to, statistishkai moteris mazhiau uzhdirba… Ech…sumazhes grazhiu paneliu naktiniuose klubuose
Ostapai paaiskink kaip tai? vedantis motery reiks moket brangiau? ka moteris daugiau vietos uzima ?
Gerai, paaiskinsiu paparasciau. Anksciau, sakykim, uz iejima i kluba reikedavo moketi vyrui 10 Lt, moteriai 5 lt, taigi, jei vyras vedasi moteri (juk neleisi moteriai moketi paciai, jei ja kvieti i kluba, ar ne ), tai jis mokeddavo 15 Lt, dabar, jei kainos susilygins - vyrui ir moteriai po 10 Lt (netikiu, kad padarys, sakykim, po 7 ar tuo labai upo 5 Lt), tai gausis 10+10= 20 Lt.
Aciu Ostapai uz paaiskinimus O tai matai neteko vestis moteriskes i kluba
Be to Kalifornija man rodos nemokama yra