Apie ligoniniu modernizavima?

Apie ligoniniu modernizavima?

Norejau suzhinot ar kekvienoj ligoninej ar poliklinikoj yra serveris?

o kam tau reikia? vogsi? daktaru dirbsi? Juokiasi

o kas yra serveris ?
jei tavo nuomone tai didele duombaze su ligoniu duomenimis… tai pamirshk Šypsena mums iki to dar truksta Šypsena
o jei serveri vadini routeriuka kuris dalina interi keliems uzeriams… gal kur ir yra Cha cha

man atrodo didelese ligoninese,tai gal yra serveris kuris dalina interneta,bet poliklinikose,man atrodo ten pasijungia paprasta intika

manau ten stovi paprastas hw routeriukas o ne jokie servai. jei poliklinikoj jau sugebejo pc nupirkt tai sveikitina yra, bet kad sumete w98 kurie kas 10 min luzta tai ka zn… po to ir tenka laukti puse h eilese.

Taip yra visose didesnese poliklinikose serveriai su pacientu db.

Daugiausiai tai visuose, Kauno klinikuose stovi dar mano neperseniausiai surinktas (Seimos medicinos klinikoj)… O siaip klinikos yra gan modernizuotos siuo metu (zhinoma supirkta dauguma viskas papigiau (pigios dalys) bet bent jau ne sovietmetis Šypsena)

[quote]kenis rašė:
Taip yra visose didesnese poliklinikose serveriai su pacientu db.
[/quote]

Kiek žinau, mano poliklinikoje vienintelis serveris stovi pas vedėją - Sollitaire žaisti.TaipCha cha

Gulėjau Santariškėse, tai galima analizų rezultatus per kompą operatyviai gauti, nereikia sesutėms lakstyti popieriuko pasiimti(tas yra ne visuose skyriuose).

mires, jei nezinai tai bent nenusipezek :confused:
visose poliklinikose yra DB su duomenimis gyventoju, o didesnese ir serveriai stovi

nu bent vilniuj tai tikrai taip yra Cha cha