apie latvius

apie latvius

Mano nuomone nelabai. Ir kompoziciskai ir seseliai ant veido.

Reikejo palikt tik veida.

ir butu kas?

Ūuuuu koks personažas… Geraimsxm> tai gal reikėjo prie jo prieit - dėde, a dėde, gal galite atsisėst ant kito suoliuko, kur jūsų fizionomiją apšviestų saulutė be šešėlių? Aš matote, labai jau noriu įamžint jūsų fizionomiją… Spėk, ką ans atsakytų…?

kazka latviskai pasakytu, bet kokiu atveju nebuciau suprates Cha cha

Quest, reik ziuret ne kas butu, o ko nebebutu. nebebutu demesi atitraukiancio suoliuko, kuris yra labai kontrastinga, taciau neesmine kadro dalis. siaip tai reikejo pritupt.

be suoliuko nebutu kadro! Šypsena

BigBrother> oi koks tu kietas ir smaikstus. Tikras situacijos virtuozas. Kad tas veidas ir be seseliu butu, as is tokio rakurso niekada nefotografuociau. O jei taip yra ir nieko geriau nesugalvoji - tai tada nch fotografuoti. O jei nori fotografuoti, tai teisingai Martynukas sako - fotografuok tik veida, nes jis be pasalines aplinkos siuo atveju idomus butu.

jei jis butu atsimerkes tada galima butu portreta daryt be nieko, bet kadangi jis miega tai reikia parodyt daugiau Šypsena

veidas savaime idomus. ir be to suoliuko.

msxm> nei aš kietas, nei aš ką… Na, gal biški šmaikštus… Cha cha Man asmeniškai ši nuotrauka labai patiko… O, kad ji kiek ir su broku, esmės tai nelabai keičia…

Įdomus veikėjas, bet šviesos nėra.

šešėliai kaip tik sukuria vėsumo įspūdį, taip ir traukia numigti karštą dieną įlindus į vėsų šešėlį Šypsena