Apie kara
Kaip jus ziurite i tuos "protinguolius", pasisakancius pries kara? Su savo vaikiskom ir neapgalvotom frazem: "Amerikai reikia naftos", "daugiau laiko inspekcijoms", "zus nekalti zmones" jie man varo siuta. Na del paskutines, tai dar galeciau sutikt, bet tik is dalies. Juk ten gyvena fanatikai, del visko kaltina tik vakarus. Ko patys neprisidirba, prisikuria kriziu, vistiek kalti vakarai. Is viso blogi reikia raut su saknim, koks kvailys sugalvojo, kad vezine lastele pati gali issigydyti? Kaip "gliucina" mane visi tie pasisakytojai pries kara, negaliu… Aisku, tai blogai, bet is kitos puses ir vienintele iseitis. As uz taiku pasauli po karo.
as uz kara po taikos
karas niekada nebuna geras;
skaitei vaikystej motushe kurazh?
kaltas liekas tas, kuris kaltes niekada neturejo;
ir todel ash priesh
priesh kara,
nes mazhas zhmogus verks
Karas vyksta visur ,darbe ,seimoje ir tarp meriluziu…
tai kaip valstybes gali nekariauti
Sveikinu, tu katik pasakei, kad Huseinas nekaltas… Nekaltas del to, kad ant SAVU zmoniu bande baktereologini ginkla, nekaltas, kad isvarte ir kaimynus. Aisku, juk kaltas Bush’as, jo … JUK JAM REIKIA NAFTOS!..
Kare kaip kare…
Liko maziau nei 48 valandos
Buciau as amerikonas… Jei netureciau ka prarast, varyciau jei ne pirmoj "linijoj", tai bent "2" i fronta.
Tweek,apie mus 1991m.Rusijoje taip pat sake"litovskije bojaviki i snaipery"
Kodel tu juos vadini fanatikaisar esi ten gyvenes
Tweek,o kam tau buti amerikonuNori kariauti,stok savanoriu i rusu armija,galesi su cecenais kariauti
Kala, nea, nesu, bet pasitikiu pakankamai protingu zmoniu kalbomis. Galetum ir pati isvadas daryt… Ar nebeprisimeni Rugsejo vienuoliktosios… As tai puikiai atsimenu viena reportaza is Afganistano, ligtais. Krutai tokia boba reke, sokinejo, dziaugesi del tos nelaimes. Nea, rimtai, ta boba kaip dabar prisimenu - tikra televizijos zvaigdze. Deja, uz tos prakeiktos bobos buvo like 95% salies gyventoju tokiu paciu laimingu ta diena.
O gal ir Iraka ten rode, neatsimenu. Na tai jau visai i desimtuka.
Kala, dar vienas dalykas. Nemaisyk cecenu su tais debilais irakieciais. Cecenai - zmones, kovojantys uz savo laisve, zmones, kurie tiek laiko jaucia Rusijos priespauda. O irakiecai… Ai ka as cia aiskinsiu, liezuvis nukris… Man tik gaila,… kaip man dabar pasidare gaila cecenu. Velnias, reikia ne gailet, o padet, bet kaip? Tie rusai irgi tikri kvailiai dazniausiai buna.
tweek,
apsirinki,
ne H man gaila, o zhmogaus, kuris verks jau gal ryt,
H neverks, ne jis yra mazhas zhmogus,
Tweek,kadangi tu lietuvis,tai esi nusikaltelis.Juk lietuviai tuo garseja pasaulyje
na apie sia istorija dabar jau nori nutyleti. Buvo nufilmuoti palestinieciai, kuriu izraelio zurnalistai paprase pries kameras pasokineti ir pasidziaugti (uz simbolini uzmokesti)…
tu gal nueik pasiskatyk kiek
http://www.time.com
http://www.times.com
http://www.newsweek.com
arba kompiuteriniuose zaidimuose priesa sutriuskink
Kaip man gaila, kad tau negaila tu, ka skriaudzia H. Vis delto tikiu, kad tau ju irgi gaila, bet pagalvok pati. Nenorek buti perdaug humaniska visu atzvilgiu, as pats labai noreciau, kad nukepru tik visus fanatikus, bet to juk nekad nebuna, kad mirtu tik kalti. Deja, pasaulis toks ziaurus… vienintelis kelias tai nekaltos aukos. Gerai tik tai, kad jos uzkirs kelia visuotiniam terorui. Juk girdejau, kad rusai nustate, jog tas plauciu uzdegimas ir gripas dar ligtais, nuo kuriu jau kiek zmoniu numire - tai baltereologinis ginklas. Saunu bukim pries kara, bukim ir zukim.
Siaip jau, kaip besvarstysi, karas bus - taip nusprende pasaulio galingieji, ir i bangieciu nuomone jie neatsizvelgs
Karoce, kaip matau bergzdias dalykas yra su siena kalbeti. Karas jau bus tuoj, jo neisvengsim, tad nera apie ir diskutuot. Linkiu visiems sekmes, toliau gyvenkit savo iliuzijose, o as einu literaturos skaityti.
o kur dar gyvent, jei ne iliuzijose
seniai nejauciu real pojuciu…