Apie kančią

Apie kančią

Gerai

šiaip labai neblogai, tik kliūna kad tabletės šalia abiejų rankų - nukenčia natūralumas.

Geras sumanymas ir atlikimas Gerai, tik uzspausta viskas IMHO Tos dvi tabletes demej kazkaip netikroviskai

nežinojau kaip dar pavaidzuoti, kad ji išspjovė su kraujais jas

kaži ar nebūtū buvę geriau šalia padėti tuščią pakelį nuo tablečių?.. tada tikrai būtų aišku kas jas suvartojo…

Jei isspjove, tabletes turbut butu gleivetos ir daugiau negu dvi. Ir kodel kraujas? Gal geriau butu skrandzio sultys?.. Šypsena

Badas, nesigilink… jei nesi mates tikroveje tokiu dalyku, tai nesvarstyk kas butu, o kas ne MirktNuotraukele tai super Gerai

šiaip jau tos tabletkos lb lengvai nufotosoponamos

Spikas> tu nesnekek cia kaip profesorius pries fuksa LiežuvisNiekas pasaulyje neatims man teises samprotauti apie tai, ko nesu mates, bet tik isivaizduoju. As turiu savo supratima apie tai, kaip atrodo isvemta tablete, o jeigu gydytojas sako jog atrodo kitaip - gal jis ir teisus, bet kalbam ne apie iliustracija medicinos zurnalui.

Badas, OK OK Cha cha

Per baltos tabletės…:>>

tik apie techninę pusę: jei buvo vemta, bala per maža, per toli ir ne tokios formos. taip galėtų atrodyti dvi balutės ties riešais, jei imituotum susipjaustymą - veninis kraujavimas, jokio taškymosi, skystis tamsus. jei nori tikroviškai parodyti skysčių išbėgimą/išsitaškymą, tiesiog pasiimk indą ir išpilk atitinkamą kiekį iš atitinkamo aukščio. skystį irgi pasirink pagal klampumą. lašo/balutės forma/išsitaškymas labai skiriasi priklausomai nuo to ar žmogus ėjo, bėgo, gulėjo, stovėjo, arterinio / veninio / kapiliarinio kraujavimo pobūdžio etc. vemiant paprastai skystis išstumiamas skrandžiui spazmuojant, slėgis pakankamai didelis, todėl ant paviršių išsitaško.

linasj…tikriausiai kriminalistas;]o šiaip patiko,tik tas išdeginimas už nugaros man trukdo.idėja patiko,perspektyva ir rubu suglamžymas ir šešėliai.

linasj, viską aš žinau apie tuos bėgimus, išsiliejimus ir pan. Čia liko uogienės nuo vienos foto ir kadangi nebuvo vietos kur patupdyti modelį, tai teko apsimesti, kad tą balutė reikalinga čia Cha cha Dėl tablečių baltumo… Ko norėti, čia nuo galvos skausmo kažkokios tabletės. Yra ir kitų versijų. Vieną iš jų gal kitą dieną įmesiu nors lb abejoju ar patiks. Greenfly, ačiū. Tą baltą plėmą aš niekaip nesugebėjau užglaistyti taip, kad nesimatytų. Rūbai buvo specialiai parinkti būtent šiai fotosesijai. Kai turėsiu savo ilgai lauktą skaitmeninį veidrodinuką (už 2 savaičių ir vieno mėnesio) prižadu padaryti žymiai kokybiškesnių nuotraukų šia tematika, o gal net perfotografuosiu šias.

Del to isdeginimo - galima netgi paklonuoti sienos fragmenta. Tokios negrazios sienos lengvai ir graziai klonuojasi, gal tik daugiau darbo kai reik padaryt sviesumo gradienta, bet cia tik PS igudziu reikalas.

Gerai