Sveiki, dalis jusu ruko, dalis nea, o kiek ish jusu ruko/ruke kaljana- vandens pypke? Ash tai pirma karta rukiau Rygoj, shia zhiema, po to rukiau Vilniuj, man patiko, galu gale su kolega nutarem pameistrauti… Kaip zhinia: kokiu tik nesamoniu studentai neprisigalvoja. Dar ir profesija tokia dekinga (ash chemikas, kolega- biochemikas) Tai vat ir susimeistravom kaljana. tiesa, dabar jis dar grazhesnis, ta dujokauje pakeitem normalia shlangute.
Foto dienorashtyje.
ot meisteriukas kokis tu xexe niu dar taip negirdejau!o del kaljano tai jajarukiau(pas libanoidus chatoj-su firmine ju muzika ir sokiais xexe,su drauge tiek prisijuokem i prifilmavom kad dieve tu mano) bet ispudzio baisinio nepaliko!paskui va dede turi is egipto parsitempes tai ir teko patraukti o apskritai tai su draugais party kokianors tema vis rengiam… tai paskutinis vadinosi taip - kaljan party
AS rukiau viena karta,na skonis uz cigareciu man labiau patiko,bet irgi neypatingai…tik pats procesas buvo idomus…bet as kai nerukanti,tai vien nuo dumo jau apsinesiau,o dar ramiai rukyti aisku nesugebejau,pradejau eksperimentuoti-traukiau duma kuo didesni,ir laikiau iki tol kol pritrukdavau oro,po to is leto isputinedavau…po kurio laiko jau man ir kebabas laukan pradejo prasytis…zodziu,apsinesiau,dabar nesinoretu
rukiau klaipedoj ten kazkox yra baras ar kaip cia pavadint, tai ka as zinau, kai kartais parukau, tai kad veztu nebuvo, nu gal bet labai mazai, tik motina stebejos is kur as dumus moku pust tai profesionaliai o siaip susimeistraut tai galima bet is kur jus to tabako gaunat? nes ten kiek pasakojo tai lietuvoj nera tokio pirkt, ji vezha is arabijos, kazkokiuose slovikuose nes jis ten raugintas or smth
Bull$hit… Shiais kapitalizmo laikais visko pirk yra… Jei yra paklausa, bus ir pasiula… Nueinam y savo pamegtaja "Mindaugo" Maxima, ten yra tokia tabako krautuvele (UAB Skonis ir kvapas) ir nusiperkam. Tas ****as kainuoja 6.99 Tik pagal natura, tai primena labiau uogiena ar obuoliu sury…