apie ka kalbates su savo kirpeju, kol jus kerpa?

apie ka kalbates su savo kirpeju, kol jus kerpa?

apie ka kalbates su savo kirpeju, kol jus kerpa? as tai nerandu bendru interesu, tai visada uzhsiparines tyliu Cha cha

As ir nekalbu. miegu- is malonumo Cha cha

dazhniausiaj zviegiu,kodel ant zemes krenta metrines sruogos,kaj prasiau patrumpti kelis cm;]~

nekalbu… Ne

Nekalbu. Nors žiūrint kuri kirpėja. Su viena kalbėjom daug apie plaukų priežiūrą ir etc. O su kitom bendros kalbos kaip ir nerandu.

Apie viską iš eilės.Nes kirpėja gera pažįstama. Žvaigždė~

pasol nx lopas.debilo didesnio nemaciau dar.

Na tik truputėli, bet šeip stengiuosi netrugdyti jos Šypsena

kadangi neturiu savo kirpejo o einu i atsitiktines kirpykleles (ne grozio salonus), o jose dazniausiai dirba kirpejos tokios nelabai linkusios leistis i kalbas. Pradet kazkaip nesinori…

ai pradedu visad bazara ypac jei kirpeja zjbs Cha chaapie tai, kokie stiprus mano plaukai, kokia sukuosena pasidarysiu kai uzaugs dar ilgesni ir pan. Šypsena

ivairiomis temomis… kad ir apie ora ar sulia… Drovus

seniai buvau kirpykloj(jau beweik 2 metai) todel nlb atsimenu… bet seip dazniausiai snausdavau…

As tai nesikerpu.

Apie viską, kas tik šauna į galvą Šypsena

apie debesis… Nekaltas

nekalbu beveik.

Nieko nematau kai mane kerpa, nes mano plaukai ilgi ir trumpinant juos labai uzmeta ant priekio juos… tiesiog kvepuoju, kadangi labai jau karsta buna… o siaip ji stebisi mano ir mano seses plaukais, nes mes dvynukes etc.

apie beleka pasnekam Laimingas apie gyvenima…

=)