Apie tuos,kurie ardosi internete,apie tuos,kurie gyvenime pilkos pelytes,apie tuos,kurie nete-sex gigantai,o gyvenime-psichologu duona,man dabar pagerus alaus-pasidare graudu ir uzejo noras juos uzstototi savo placia krutine-jie irgi turi teise gyventi
Cha,iskrypeliai ir tie,kurie sisioja ant namo sienos,nekreipdami demesio,kad uz metro nuo ju eina mamos su mazais vaikais,kurie ikyriai klausineja-mama,ka tas dede uzsisukes daro?
jie ne iskrypeliai o jau zombiai nesuvokia ka daro. Vienas laiptinej siusiojo ir as puoliau prie jo bet kai pamaciau nefokusuojanti ir nieko nesuvokianti zvilgsni… Po to uzrakinom laiptine ir tiek
Sitie jau nesiorientuja situacijoje. Jei nestovetu nusisukes, vaikas klaustu "kodel tam dedei is klyno bega?" Ir gerai dar- nusisuka, kitas jau ir to nebesuvokia.
nepritanpancius visuomeneje po 30 metu apgyvendins atskirai nuo visuomenes
myzu visada kada patinka ir kur ,bet stengiuosi ten kur m.yzalas isiskverbtu i zeme palaistydamas kokia gelyte ar medi pagaliau.O ,kad mato kaip tai darau kiti visiskai ph ,kadangi ner ko ziopsoti i my,zanti dede
nesuprantu ,kodel zmones turetu neesant pisuaru pvz Vilniuje ant kiekvieno kampo nemyzti ant zoles
esu baustas policijos 3 kartus uz tai ,karta pasigailetas ,kad dariau i gelytes tuo pat metu gerdamas
saunuole as jau nebe tas vaikigalis ,kai sisiodavau laiptinese ,o mano m.yzalai trukdydavo doriems zmones kvepuoti tyru Piterio oru
nu kartais darydavome grupiskai nesusimastydami apie pasekmes