APIE GERA MEISTRA/SERVISA

APIE GERA MEISTRA/SERVISA

vis pavydziu vilnieciams, gali pas Juoza remontuotis - atrodo doras zmogus ir nusimano apie auto Gerai, o kaune tai shakes kaip nera kur padoriai nuvaryt ratus Piktas, kad normaliai paziuretu. Juozai, birzeli varysiu i Vilniu sveikinti draugeskos, tai sakiau pasiskambysiu, gal priimsit apziurai Mirkt (ne mane zinoma Cha cha , o mano mylima atomobiliuka)

kurmikas rašė:

Po vakar vakaro visai nelaiko nervai. Zodziu pries pora savaiciu nuvaziuoju Kaune i servisa,paprasau pakeisti granatos guma, nes matos kad ji jau prie galo. Toks greitas vyrukas-formules1 meistras matyt-pradeda man aiskint nekeisk,dar menesi vaziuosi.Man su tuo nesutikus jis iskelia masineles prieki kazkaip keistai ant dveju domkratu,pakisa po varikliu tipo kalade ir nuleidzia. Masina zodziu taip keistai kabo-jis nuima rata,atsukes kontroline verzle is visu jegu uzlauzia suporta ir ismauna stabilizatoriu.Per 5 min pakeicia guma,su replem ispaudzia stabilizatoriu i vieta,uzdeda rata ir sako Ok-25lt,tik stabilizatoriu dabar pasikeisi.Duodu jam dvacoka,ir iskart i Kemi, stabilizatorius su pakeitimu- 85lt.Vakar vakare garaze susuku rata- mano nauja guma nusimovusi.Tai b.l.e.t. pasakysiu mane jau u.z.p.i.s.o. tokie kavensku taxioru-bachuriuku servisai-o dar kataloguose skelbiasi kaip kruta firma ELNORA

taj chia sawo naujai kupinej kejtej ? Šypsena

Šypsena

zb filmas Gerai

In a long period chance of survaval is close to zero.