apie "ežiuką rūke"…
šiandien teko matyti garsųjį animacijos šedevrą (girdėjau, kažkokį apdovanojimą yr laimėjęs, tipo geriausias multikas ever) “ežiukas rūke”. siužetas ten panašiai toks (jei kur klystu, pataisykit): ežiukas eina pas meškiuką (ir nešasi uogienės, kurią ten su arbata gert turėjo) tipo žvaigždžių skaičiuoti. pakeliui ežiukas papuola į rūką ir jam te visokie gyviai baisuokliai pakeliui painiojasi. viskas čia būtų gražu, jei ne vienas “bet”… rūke ežiukas sutinka baltą arklį. ir vat čia man iškilo klausimas, ten buvo tiesiog baltas arklys, ar baltas arklys? išties, tas arklys labai įstringa ežiukui į atmintį (net atvykus pas meškiuką arklys ir vėl šmėkšteli ežiuko sąmonėje, šįkart įgaudamas ypatingai mistiško padaro įvaizdį). dar vienas dalykas, privertęs mane suabejoti ežiuko proto skaidrumu, tai faktas, jog įkritęs
į vandenį ežiukas nebandė išlipti, o abejingai pasileido pasroviui… (čia kas, “jūra iki kelių” ar “dar 50 gramų ir aš - nekilnojamas turtas”?) taip pat galime prisiminti ir tai, kad pradėjęs rūke blaškytis ežiukas pameta uogienę. (na jau vien blaškymasis liudija apie sutrikusį aplinkos suvokimą.) tai, kad pametė uogienę - nieko stebėtino, turint omenyje tam tikrą kondiciją - juk būna, kad padauginę piliečiai pamiršta savo daiktus baruose, viešajame transporte ir t.t. taigi atlikus šią paviršutinišką analizę drįstu teigti, jog ežiukas filme “ežiukas rūke” buvo NEBLAIVUS
(geriausiu atveju). akivaizdu, jog atlikus gilesnę ir išsamesnę analizę ši teorija būtų patvirtinta. mieli expertai, man svarbi jūsų nuomonė.
Prarūgusi uogienė psichotropinį poveikį turėjo…
ple dar wiena nuswajgo…
indomiai chia
nu ne ekspertas as, nu bet manau,kad ten buvo ne siaip sau baltas arklys ar_baltas arklys_ o baltas arklys
kas ble nusvaigo??? tu pats pažiūrėk tą multiką! balti arkliai blemba…
po to kai paziurejaj balti arkliai prajojo?
o gal filmas galetu vadintis ne “eziukas ruke”, bet “eziukas rūkė”
ukurinas eziukas…
Tiesiai i desimtuka
Analizė = 10
nestumk ant eziuko
jis nemirtingas
o siaip,multikas kazkoks shizovas,reikia pagaut esme
nesiseke man mokykloj su tom analizom/interpretacijom taip ir likau nesupratus to multiko
o gal reiketu analizuot padarius 100 gramu
na jis pirmasis lietuviškas multikas jei neklystų
varskytis eziukas, 50gr. turi savo poveiki tokiems, ir beje gal ten buvo kumele
nu tai viskas aisku, animatoriai pagere buvo tai ir atvaizdavo samanes vartojimo padarinius
jo ežūkas ruke ar tik ne poto gimė visa enciklopediją apie ežiuko nuotykius anekdotų formoj
o be to man atrodo, kad sitas multikas yra sovietskas ar cia man susvaideno
ir kaip paskutini karta ziurejau jis vadinosi “jozik v tumane”