Apie apžėlusius žmones
Ką manot apie apžėlusius žmones ?
Na pvz dabar manau merginoms plaukus galima turet tik ant galvos… O kaip dėl vaikinu ?
butu idomu kad parasytumet ir vaikinai ir merginos savo nuomones
nu jej apzhele kaip gruzinai tai tikrai neee
bet sheip tay netrukdo kailiukas
Manau, kad vaikinai irgi turetu save prisiziuret Nepatinga gauruoti, kaip gorilos
Na, o jei jis butu, depiliuotom kojom arba "bikini" srity ?
Geriau visai be ju ar su jais ? (taprasme plaukais) ir kaip nustatyti ta limita ?
Naujokai pokstauja ar siaip tingi paieska pasinaudoti??? Temu apie depiliacijas visoje Bangoje - prudus tvenk. Keista, kad reklamos tiekejai Lietuvoje dar neisikirto, kaip TAI zmonems aktualu… Oumaigod…
PS.Itariu tema greit bus uzrakinta. Ir tam labai pritariu.
Em blin ir vel, kas cia darosi, ta banga darosi Su.das kazkokis, net neidomu tras pats oper ta pati…
pasikniska arhyve yra apie tai dvi dideles tems tikrai mazdaug 3-4 men senumo, ir neabejojiu jog rasi dar 10 tokiu paciu ir daug senesniu…
O siaip, koks skirtumas kas ar vyras ar moteris, abu turi buti svarus, tvarkingi, kvepentys ir t.t.
O kokiu budu reikia ieskoti temos archyve ? Kiek narsiau - tiek neradau jokios paieskos
geriausi kvepalai "natural body smell"
o shiaip manau kiek zmoniu tiek nuomoniu. vieniems tas prie shirdies labiau, kitiems tas
mires rašė:
geriausi kvepalai "natural body smell"o shiaip manau kiek zmoniu tiek nuomoniu. vieniems tas prie shirdies labiau, kitiems tas
Visiem vienodai nebus, o ir nereikia. Pazastys tai tikrai neturetu but priaugusios.
Nu vienu zodziu
Vyras su depiliuotom kojom - liuxs ar perdaug moteriska
na toks variantas tikrai perdaug bjaurus butu
Vladas_KLP rašė:
Nu vienu zodziuVyras su depiliuotom kojom - liuxs ar perdaug moteriska
Vladas_KLP rašė:
Nu vienu zodziuVyras su depiliuotom kojom - liuxs ar perdaug moteriska
Tai yra šiek tiek eeee žydruoliška.
Mano jaunystės laikais anie, pvz, mėgdavo žiaumoti degtuką. Toks saviškių atpažinimo ženklas buvo.
Vienas prietelius pasižiūrėjęs kiną "Kobra" panoro būti toks pat krūtas kaip ir Stalonė, todėl ėmė vaikščioti įsikandęs degtuką. Po savaitės prie alaus bokalo labai stebėjosi, kad jį staiga ėmė tiesiog gatvėje kalbinti nepažįstami mužikai su pasiūlymais išgerti ir šiaip pasilinksminti.
Tai jei kojos apzelusios sulote geriau tik pasitrumpinti plaukus ?
Taip pat manot ir apie vyru "bikini" depiliuota srity ?
visai gal isprotejot dar vyrai nuo koju plaukus skust prades arba karpyt
, blemba tikrai atrodytu kaip "zydras", bent man
Vladas_KLP rašė:
Tai jei kojos apzelusios sulote geriau tik pasitrumpinti plaukus ?Taip pat manot ir apie vyru "bikini" depiliuota srity ?
na taip.ypatingai zavu kai vyrui is pazastu lenda gaurai,ir dar prakaituoti.
o mano meskinas biski apzeles, tai as gudriai islenku i duso kabina kai jis maudosi ir nutrindama nugara pasiulau nuskusti pazastis. Nu kur jau tokiu momentu vyras pasakys NE
o bikini sriti viena karta pasiuliau nuskusti, na siaip paivairinimui. bet jei pastoviai butu nuskusta, tai tikrai atrodytu kaip gėjustas.
koju ir krutines neskutam mes, nes man visai grazu…
stalkeris rašė:
na taip.ypatingai zavu kai vyrui is pazastu lenda gaurai,ir dar prakaituoti.
Praustis reikia bent kas porą dienų
Dar būna negražu, kad gaurai auga iš šnervių ir ausų.
O man asmeniškai labiasiai nepatinka netvarkingai apžėlęs sprandas.
Nu nezinau teko ispanijoje toki jauna vokietuka matyti. Kunelis istreniruotas, depiliuotas, ideges - velniskai seksualiai atrodo. Man kazkaip kuo maziau plauku pas vyra tuo estetiskiau atrodo. Hodziu as uz asmenine higiena, dusa, muila, dezodorantus ir t.t.
Va ko negaliu pakesti, tai dantu krapstuku, degtuku ir visu kitu irankiu skirtu dantu rakinejimui. Jei jau labai reikia prasome nueiti i vonia ar tualeta ir issikrapstyti kas trukdo, bet tik ne prie stalo. Apetitas dingsta.