Apatiniu kelnaiciu itaka pasitikejimui savimi…
Taigi teko man i viena istaiga nueit, pataikiau ant pietu pertraukos, tad nusprendziau palaukt, islenkt Laisves alejoj bokaliuka kita ir pasidairyt i zmones. Ir pastebejau viena dalyka - yra merginu, kurios tik "atiduoda duokle groziui" uzsidedamos aptemptas plonas kelnes ar trupmus sijonelius, bet po jais matosi dideliu kelnaiciu atsiuti krastai… Ir tik nedaugelis susitvarke ta reikala - arba nieko nesimato, arba matosi prie liemens mazas tripampukas, arba siauru kelnaiciu krastai… Bet paziurejus i tas paneles, galima pamatyti didesni pasitikejima savimi, kitokia eisena… Zinot, cia kaip du variantai - kai sutvarkai kambari ir viska sudelioji i vietas arba kai suverti viska i spinta, kad atidarius viskas gali isbyreti, uzremi duris taburete ir kambarys is paziuros irgi tvarkingas… Kam detis miniaka, jeigu po juo matosi paklodes? Prisiminiau viena filma, kur tokia madam ruosdavo zmonas turtingiems vyrams ir papuole jai korespondente is JAV, kuriai taipogi pravedinejo gyvenimo pamokas - kai toji zurnaliste ruosesi i pasimatyma, jai liepe uzsideti grazius apatinius. Merginai paklausus, kam tie apatiniai, juk ji neketina per pirma pasimatyma gult i lova kartu, madam atsake, jog jie skirti visu pirma tam, kad pati jaustumeisi grazi po drabuziais, kas pakels saves verte, o tik po to pasirodymui… Merginos - ka manot apie tai?
Na ir tema nusprendziau paanalizuoti… Bet idomu…
2oreonas> gera tema
joo tikraj grynaj nesusitvarkymo virshune boona kaj pamataj toky vajzdely.gi kokiu grazhiu ‘‘nedideliu’’ apatiniu daba yra,taj nafig tie seni ish mochiutes spintos ishtraukti?na bet che kiekvienos merginos rejkalas.
be to wa vakar gavau tokia pastaba:saulele,grazhus trusikelej.pazhiuriu ogi ish po dzhinsu juodas trusikeliu kamputis kysho.o tas zhmogus sako kuo daugiau matosi tuo sexualeu.hmmm…
Kai ish po dzhinsu koks krashtelis matos, tai viskas dar OK, tik spalvos turi buti suderintos, kad nebutu taip pastebima
kaimo jurgis rašė:
O vat imho su tais "šniūrais" tik kekšės vaikšto… Ir galit varyt daba ant manęs - tokia mano nuomonė !
tikras kaimo jurgis… o tai ka daryti jei kelnes aptemtos ir nenori, kad matytusi kelnaiciu krasteliai??? nu jau visai… is kur toks poziuris nenormalus?
tai aisku varysim…
tu cia keksem nesisaudyk
kaimo jurgis rašė:
O vat imho su tais "šniūrais" tik kekšės vaikšto… Ir galit varyt daba ant manęs - tokia mano nuomonė !
jei jau pakrypo kalba apie stringus (na kelnaites su sniureliais) , tai visgi man idomi vyru nuomone… visgi tos kelnaites, na strigai yra l. sexualios, na zinau, kad kai kas tokias kelnaites laiko per daug izuliai sexualiomis, gal net vulgariomis… na juk tik ka ishgirdome kaimo jurgio nuomone, bet tikiu, kad yra kategorija vyru, kuriems tai nepatinka… tad ishreiskite savo nuomone: kas jums geriau kelnaites su sniureliu ar paprastos, tvarkingos grazios apatines kelnaites?
Machiau karta stringus, kurie tikrai . Tai atrode jie taip: ryshkiai rozhiniai, permatomi, ir su zuikuchio uodegyte (tik priekyje
). Oj
Na tai jau kazhkieno nesveika fantazija… O gal ir sveika, ar man chia sprest
Ka manot, vaikinukai?
illegal rašė:
Vo del dideliu trusikeliu tai galiu pasakyti kad juos tegu neshioja viresnio amziaus moterys…
Jaunutems mergaitems tai netinka ir negrazu…( Jaunutes turiu omeny nuo 16 metuku)…
ce tai tu prasovei… jei ji 14-mete ir jau reiskias negali stirngu nesioti?
kaimo jurgis rašė:
Tai reiskias puse grazuoliu yra kekses… nesutinku visiskai su tavo nuomone. Nes nemanau, kad mano mergina - kekse.
gal kai kurioms blogos dienos, tai ir nesioja platesnes…
man tai dzin. neturiu tikslo is visu daryt sexy. kaip supranta taip ir rengias. jei grazu, faina, pasiziuri ir smagu. jei visos butu sexy 100%, tai paskui sunku butu atsirinkti
Gerai tu cia duodi ka y uzpakaliukus ziuredamas
Afera, jeigu butum laaaaabai savimi pasitikinti, tai po kelnemis is viso kelnaiciu nenesiotum
afera rašė:
Gal ne visai taip kategoriškai… Aš po aptemptomis kelnėmis ar sijonu nešioju TIKTAIS stringus, tai išeitų, kad savimi laaaaabai pasitikiu, tačiau pliaže tikrai nesidėčiau ""šniūrelinio"" maudymuko, pakankamai kritiškai vertinu savo užpakalį…
Respect! Myliu ir gerbiu tokias merginas, kurioms svarbu ne tik isore 9isoriniai drabuziai), bet ir vidus (apatiniai drabuziai)
O kas del pliazo, tai galbut tu zinai kas tau labiau tinka, o galbut tau reikia tiesiog siek tiek daugiau pajudet ir galesi viska detis. O gal ir taip gali, nes ne pakankamai, o per daug kritiskai vertini savo figura
Jei domesies kaip pataisyt savo figura sveikais ir saves nezalojanciais budais, kreipkis
Tokia mano specialybe.
Badas rašė:
Afera, jeigu butum laaaaabai savimi pasitikinti, tai po kelnemis is viso kelnaiciu nenesiotum
Labai greitai drabužiai susiskalbs, jei kasdien juos skalbsi, o manau tai bus neišvengiama, jei nenešiosi kelnaičių…
apatinis trikotazas visada turi buti idealus, tada savijauta tikrai kitokia, beto tada jautiesi, kaip turedama paslapti… kuria kiti jaucia, bet nemato
paslapti, kuria kiti jaucia, bet nemato
Butent, Gita, pasakiskai tiksliai isreiskei tai, ka ir as norejau pasakyti. Tiksliai ir lakoniskai