Pirmame ture balsavau uz R.Paksa, zhmonele -V.Adamku
Dabar dar tiksliai nenusprendziau uz ka, nes uz Paksa balsavau vien todel,kad neisheitu y antra tura kokis A.Paulauskas. Cia buvo mano ,chod kaniom" . Tai, kad laiko dar turiu, pagalvosim ,pasversim uz ir pries
Seip jau tas kas nebalsuoja rodo nihilistini poziuri i situacija ir jauciu tokie zmones gyvenime pateke i nauja situacija greit pasimeta. Duok dieve maziau protingoms moterims tokiu vyru. O tesiant tema siulau apgalvot gerai (ne simpatiju metodu) o duomenu analizes uz ka balsuot. Galiu pasakyt kad daugelio siekiama laimes israiska dabar slypi uz ekonominio lygio augimo. o dabar pagalvokit kur jus detumet pinigus? ar i banka kurio valdzia ir politika ir procentai keiciasi svytuokles principais ar ten kur galima pasiskaiciuoti kas bus su tavo pinigais po keliu metu. tai tiek nes matau kad emocinis pagrindas sioje grupeje sudaro didziaja dali… o politikoje kaip ir versle emocijos tik nuodija.
Kokiu apolitisku? Pirmam ture balsavau. Antram ture balsuosiu sugadindamas biuleteni. Kur tu matai mano apolitiskuma? Vat apolitiski tai tie kur balsuoja uz sau nepriimtina kandidata.
Na ir ką jau blogo Lietuvoje nuveikė Adamkus, argumentuok nors?
Adamkus kalnų nuversti Lietuvoje negalėjo, nes jo galio, kaip Prezidento, pakankamai mažos, tačiau su turimomis jėgomis nuveiėk tikrai daug.
Užsienio politikoje, kaip ir sakei pats, jo darbas tikrai nepriekaištingas.
Nebuvo darbų, kuriuos Adamkus mestų. Taip buvo sprendimų, kurie jam nepatiko, kurių jis nepasirašė, bet dėl to dalyko savo posto jis nemetė, atvirkčiai - savo poziciją jis labai aiškiai pasakydovo Lietuvos žmonėms.
Paksas:
akankamai bailus, neturintis savo nuomonės populistas. Jo pažadų prisiklausėm daug, tačiau retas kuris galėtų paminėti naudingą darbą, kurį atliko lakūnas.
neištikimas partijai, net kelioms. Jei vieną "neištikimybę" dar būtų galima teisinti nenoru pasirašyti blogą sutartį (nors bet kokiu atveju, jis, kaip premjeras galėjo turėti savo nuomonę ir nebūtinai turėjo klausyti partijos bendražygių nuomonės), tai liberalų atveju - tai jau totalus politinis pravalas.
ryškiai nepasitiki savimi - aiškiai matėsi šiandien LNK "Žodžio laisvėj", taip pat, kam teko matyti Paksą neutralioje aplinkoje manau pasakys tą patį - eina mažas žmogelis dairosi į visas puses, kaip zuikis miške vilko bijodamas. Tuo tarpu Adamkus - senukas, tačiau tarp žmonių - pasitempęs, švyti, žodžiu - tikras Prezidentas!
Na, po tokio mano pasisakymo manau nereikia papildomai rašyti už ką aš balsavau prieš kelias savaites ir už ką aš balsuosiu sekmadienį.
nieko negalvodamas neatmesdamas istatymo pasirase Lietuvos Telekomo monopolijos itvirtinimo istatyma, kurio galiojimas baigesi tik uzvakar.
Pagal LR Konstitucija monopolijos yra draudziamos be jokiu islygu. Na o siaip telekomo monopolizacija padare Lietuvai zalos uz daug milijardu Litu ir ta zala dar ilgai ilgai skaiciuosis…
Tai iki
sekmes balsuojant uz Konstitucijos pazeidejus ir zalos darytojus…
Siulau elgtis taip kaip as elgiuosi - sugadink biuleteni - pasakyk, kad nepasitiki ne vienu is ju…
Lietuvai žalos monopolis neatnešė nė cento, nukentojom mes - piliečiai, kurie kelis metelius kentėjo telekomą, bet…
atgijo moterų krepšinis;
Tapijus aktyviau pradėjo propaguoti sportą;
Telekomas užkėlė kainas, kurios, sulaukus rimtesnės konkurencijos dabar, kris dar žemiau.
Neabejoju, kad Paksas Adamkaus vietoj būtų paaręs lygiai taip pat arba… atsistatydinęs. Kam balsuot už politinį bailį, jei galim išsirint gerą Prezidentą. Telekomo monopolis nebuvo labai jau didelė klaida, kuri nusvertų visus Adamkaus gerus darbus, tad išeitis tik viena - už Adamkų!