Antras kartas...

Antras kartas…

NežinauSankabai ATA Piktas Ufff

ocyprosau Drovus gal vel padarom netraukima

bura Špyga ,jau buksuot pradeda kaip ir minejau,reikia padaryt dar daugiau traukia Cha cha Taip ,tik parodYYYsi kaip ten padaryt kad nenusuktu daugiau,nes pifau Nekaltas Pavargęs

Juokiasi Juokiasi

ne_lenkas galvoji tavo laikys Klasta Drovus Cha cha ,depeshas perinstaliavo pries atiduodamas Špyga Cha cha

Aš nelakstau kaip tu Mirkt

RM’icius gadina ledine audzia …kiek jus ten tu ag ar kw dadejot Cha cha tuoj smagrati nuo veleno nusuksit Cha cha

mes dar standarto nepataisem, nesysiok i bata

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

ne-lenkas nieks nelaksto Mirkt ŠypsenaSUOMIS-bura savo kompa pasijunges diagnozavo nemazai bedu,daug istaisem,kita masina patapo ant traukos,bet sankaba tiu tiu Labaskrc bura,dadrai iki kokiu 180kw ir Cha cha Piktas Geraiplius su sankaba padesi ishsprest bedas Nežinau

O kas yra jei sankabos pedalas truputi pulsuoja stovint ant laisvu? Šypsena

Ce taksaparke, naujanuose?

matau, artimiausiu metu turi ka veikt pagal sarasa Juokiasi

bura-dar termostatas,nakum reikejo tiek pridiktuot,a turi sažinĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ Nežinau Cha cha

proteinas- jis gyvas Cha cha

Zjbs. Rm dirba servise, o remontuojasi pas bura Cha cha

trulikas-nelabai kas sugebejo sitai audi nustayt bedas del slegio kintancio per N prisijungimu ir “eGzpertu” apziuru MirktO bura pagelbejo ir dar alum pavaisino Cha chaA,dar dezes pagalve nuplesiau Cha cha dreba visa kaip as po penktadienio/sestadionio baliaus Šypsena

pas mane galima tik man paciam pasiremontuot priekaba ir tai eile, jei nezinojai Labas

dek keramikine bl nx Piktas Cha cha