Antrajuostininkai

Antrajuostininkai

Teisingai šneka youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VmFlifA9SiE#! Gerai

Natalija baik tu… teisingai jie vaizuoja… Užsispyręsmane su shuudais sumaise, kad margalinu ar papypsiu Juokiasi

Aš irgi margalinu kai trukdo važiuot 2 juosta. Arba kai pirma laisva, ir koks žmogėnas antrą užėmęs važiuoja. Tai kartais specialiai nepralenkiu jo per pirmą, o sėdu ir mirgalinu. Apkabinimas

MRC o tu visada nuskubi? nori pasakyt nebuna kad ten visus apdedi per saligatvi ir paskui prie sviesforo su varguoliais toje pacioje juostoje sustoji ?

Casper apie ka tu cia kliedi? Esme yra esmeje… kad klounam px nat visu kitu… MirktTikrai nesismaukau antroj juostoj, jei kazkas greiciau vaizuoja… praleidziu ir tiek… O del tokiu tormazu po to ir susitinki ant to sviesoforo Juokiasi

usatij hui Gerai

o tau nepx ant visų kitų?

Ne Klasta

hm, ir kur lietuvoj jus tuos antraeilininkus randat?

aplenkiu iš dešinės, parodau faką ir dar flashbanką numetu Gerai

beje, pabandykit atlikti toki eksperimenta - savaite mieste vazineti daug maz leistinu greiciu. isijunkit gera muzika, atsipalaiduokit, kvepuokit giliai ir vaziuokit 50-60 km/h. daug ka pamatysit kitomis akimis - kaip zmones skuba, nervingai vairuoja, yra nuolatineje itampoje. Ir tuo tarpu patiems itampos ir noro skubet ateityje bus maziau, nes pamatysite, kad siais laikais is tiesu pranasus yra tas, kuris niekur neskuba ir niekam nieko irodyti neturi - nes tokiu jau mazuma.

as tai nekenciu antraeilininku. as praktiskai visus dusinu sviesom, prilimpu prie bamperio, o jei ar nepadeda - aplenkiu ir kalu briedzio testa. mentalitetas mano visada toks buvo, nes kompleksuoju. i Vilniu atvaziavau is kaimo. kitaip vaziuot as nemoku.

KyborgS, gal tu pasižiūrėk savo filmukus. Ten tokių čiūdų darai nardydamas tarp juostų, įsukdamas į aikštelę, kad greičiau pravažiuot ir t.t. ir fisi čia protą. Palinkėsiu jums išmoGti kultūringo važiavimo GeraiKai niekur neskubi, tai tikrai atrodo juokingai visi tie “ereliai”, kurie spaudžia greičio pedalą, nors už kelių šimtų metrų raudona, arba mirksinti žalia.Visi tie, kurie nardo, kad tik aplenkt, visokie nx dalbajobai, kurie pypina prieš perėją, kad tik nepraleisti pėsčiųjų ir begalė kitokių Juokiasi Juokiasi

Tai jei per aikstute vaziuodamas aplenkiu kilometro kamsti jau negalima JuokiasiAs ir nesakau kad as kulturingas vairuotojas… bet nors suvokiu kada reik trauktis kada galima kokia fura is salutinio praleist… nesudarant kamsciu ir pan… o bet taciau kruva urodu velkasi ir smaukosi ir bbd ant kitu Blogai

tiem letiems urodams vaistas yra vienintelis - briedzio testas.

Tie lėti urodai, gal nesijaučia užtikrintai lėkdami kaip nuo lenciūgo nutrūkę? Išvis kiek buvau iš kaimo į Vilnių atvažiavęs tai nu nx, turi blia taikytis prie nutrūkusių nuo lenciūgo. Kvankt?

as tai kai is kaimo, atvykau i Vilniu, iskart parodziau kas cia verchas. visokius dziumbrus, menynykus su saabais as kelyje paprasciausiai gaidinu. dabar visi mato akd, as esu baxuras.

Bet va dėl šviesoforų. Tu gi niekad nežinai kas tavęs laukia priekyje. Dabar tu spaudi pedalą tikėdamasis kad priekyje bus žalias. O kaip ten bus, nežinia. Taip, juokingai atrodo kai pataikai ant raudono, čia jau nenuskubėsi, bet jei pataikai ant žalio Labas

Natalija, man px ir raudona - pralekiu.