antradienio vakaras

antradienio vakaras

desimtuka uzskaitau Drovus

man tai jis geresnis uz 5ketuka… nors daug kam priesingai Nekaltas

nesalta sedet neuzkurtoi? Cha cha

tai ,kad beveik visa laika ir buvo uzkurta Cha cha

kaip sekes vairuot prigerus? Cha cha

gerai, tik y garaza sunkiau yvairuot buna Cha cha …cia su kaimynu gerem, 50 m nuo namu… beveik kiekviena vakara siokiadieniais taip darom Šypsena

prasigersit jei kiekviena vakara sotke kalat Cha cha kokiam rajone geret?

pagal viska jau tureciau but prasigeres Cha cha …uzmiesty cia, centre taip nedaryciau Ne

uzmiesty galima Cha cha

galima, jai nepiknaudziauji tuo…

o pas mus rajone kazkoks mentu ekipazas naujas pradejo suktis… *kekšė* *gėjus*tai… ir as baudu gavau Liūdnas dar bandziau begt kai pamaciau kad apsisukineja… bet kur tau… Liūdnas

Geriau Metaxos butumet eme Niam niam

benamiai baliavoja Juokiasi ble vaizdas tai graudus turetu buti is sono ziurint i 2 bahurelius sedincius mashinoje patamsyje nuosalioja vietoje ir geriancius, kaip meiluziai Juokiasi Juokiasi Juokiasi

kas cia graudaus?As ir su bugnioru anksciau masinoj ikaldavom sotke.Muzono paklausai,vyriskai pakalbi,moteriskes nezirzia ir jom akiu su alkoholiu savo nebadai.Visiem tik i nauda Gerai plius,daug ka speji pamatyt,kaimynu masinas pasaugai nuo visokiu pacuku.Galeciau vardint ir vardint privalumus Cha cha tik tiek,kad as jau ikales niekur nevaziuodavau,o spakainas eidavau gulC Girtas

viskas cia Gerai Kietastik,kad kaip ir raimukas minejo,daug kam 5-ukas toresas skanesnis,man ir tame tarpe,10-ukas man per riebus Mirkt

youtube.com/watch?v=uFTLz40wJD0&feature=related kazkiek i tema Cha cha

Raimi> mldc. Ziurek atsargiai su alkoholizmu. As vakar vakare su OPEL Vivaro laksciau Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Brendis Baisus

man 5 toresas Gerai, kazkoks tas 10 marketinginis Nekaltas

whaha, dabar tik pamaciau “drugio efekta” ziurejot savaitgali Šypsena