Antra diena

Antra diena

Jau skanus. Apkabinimas Širdis Pavydekit. Valio Cha cha

O my God Apakęs… Tas paršiukas aiškiausiai matos kad ant minos pasisprogdino… Į skutelius vargšą… Liūdnas Ir net lašiniukų nespėjo užsiaugint… Liūdnas

Tas parsiukas apie 180kg svere,tai buvo jam kada auginti,bet belabai norejo. Juokiasi Lasinukai iki 5-6cm buvo. Cia tai skuros,tik gale geresni.

Tipo paršas - kultūristas ??? 180kg beveik gryno raumenio, neskaitant tų skūrų kur nuotraukoj matos ??? Apakęs

Juk dabar normalu parsa rasti kuriam augtu lasinukai o ne raumenys yra labai sunku… Špyga 180kg gyvo svorio.

Reik žiūriu užsivežt iš Ukrainos specialios lašininės veislės kiaulių ir pradėt veist, bo lašinių paklausa auga, o normalios kiaulės nyksta Nekaltas Šnekėjau nesenai su savo pusesere, kaime gyvenančia, sakau užaugink man lašininę kiaulikę, daugiau nei turgaus kaina už lašinius sumokėsiu, mėsą sau pasiliksi… Tai ji ir sako - o paršelį žinai kur gaut, nupirksi ir atveši ??? Nes pas mus turguose tik tuos ilgus mėsinius bepardavinėja, kitokių nieks nebeperka tai nieks ir neveisia Ne

Kuo lašinių mažiau tuo geriau Gerai Ir šiaip vytinta geriau Gerai

Lasinuku butinai turi buti. Be ju ne pro kur. Dar apie 20kg kumpelio rukyto ir desros buvo apie 8kg o visa kita zalia palikom. Nekaltas Nebenoriu i mesa paziureti. Nežinau

Nors gal del desros pamelavau,nes sumaliau mesos daxuje ir biski. Apsvaigęs

Bled, Shiwa, nu pzdc, as xyujieju, kas per leksikonas pas tamsta? Kas galima mums, to negalima jums. Špyga Ne

Ups. Juokiasi Juokiasi

Shita, sudziau ir as lasinius, siandien ragavau po savaites saldytuve. Skanu ir viskas paprasta. Pasirodo tik netinget reik. Cha cha

As irgi turiu sudytu lasinuku. Pagal Ars recepta daug maz. Skanu baisiausiai. Girtas Tik reikia baliaus sulaukti. Valio

SHIWA,jei nekreipt demesio i tai,kad priekyje sukabinti labai jau ploni lasinukai,o giliau yra ir normalesniu, tai pasaakyk man kaip net toki kieki lasiniu suvartoti? Kokiam kiekiui valgytoju tai yra ruosta?Sakai,kad cia buta 180 kg parso,o as darydavau is 90-95 kg parso ir xren suvalgydavome mes patys,zmonos motina ir mano motina.

Realiai ruosta 2-3,bet juk zinai kaip buna. Tai koks svetys o jam reikia ir ideti ir pavaisinti. Taurė As pati didele lasinuku miegeja tai problemu nebus,kad liktu kazkas nesuvalgyta. Valio

Mano mama perka mesa, pati ja sudo, prieskoniuoja. laiko suryme savaite laiko, o tada pas tokia moteriske ruko para laiko. Tai vyksta mieste, dziugiu, kad yra zmoniu tuo uzsiimanciu. Tada jie keliata dienu ar savaite pakaba kambario temperaturoje ir mes juos gabaliukais susipjaustom ir susidedam i saldymo kamera. Kokio gabalelio nori, ta issiimi… riebesnio ar kudesnio Šypsena vien del tokiu skanestu negaleciau buti vegetare nes naminio rukyto kumpelio skonis tiesiog pasakiskas…

Labai teisingai pastebeta “naminio rukyto kumpelio” skonis yra pasakiskas.Bet kiek bendro turi tie kumpeliai rukyti Vilniuje ant Seskines kalno su tais tikrai naminiais,kurie yra rukomi kaimuose senovinese duminese pirtyse ir pan.vietose ant naturaliu malku,o ne xren znajet ko? Esu savo akim mates,kaip prie vienos is Seskines rukyklu buvo supiltas kalnas pjaustuty skuduru skiauciu.Tai leiskite paklausti,kodel jos ten guli - aprukusiom rukyklos sienoms valyti ar bus sukistos i pakura?

Tikrai ne Vilniuej rukiname, o Marijampolej ir su moterimi esame kalbeja, mate pacia rukykla ir malkas, kuriomis lasinukus ruko . taigi viskas puiku Šypsena

Viskas cia rukyta su zaliais alksniais kurios dar pati is misko tempiau. Šypsena Ir prieskoniai tik druska, juodas pipiras, kvapnus pipiras ir cesnakas. Skonis zinoma pasakiskas. Girtas