antivirusine ir firewall

antivirusine ir firewall

ar pvz narsant internete pakanka firewall’o? ta prasme ar virusai prasmuks pro firewall’a? pvz man ativirusene nezmoniskai stabdo kompa (NAV, PAV, kaspersky) tai galvoju koki bitdefender’i isimest saugumo sumetimais. tai kaip manot ar uztenka firewall’o?

nu reik naudot viena antiviruseine, tada nestabdys. vieno firewall nepakanka. pvz kaspersky+tiny firewall wisai smagiai pas mane gyvena

viena ir naudoju… tiksliau dabar jokios ir tik ant firewall’o laikausi… anskciau vien su firewall’o be antivirusines menesi istempiau ir viskas ok buvo todel ir nutariau pakalausti ar to pakanka… Nekaltas kazin kaip ar AVAST gera antivirusine?

va, kaip tik paminėjei defenderi. Pas mane win FireRewall disabled ir susimeciau defenderi, tai gal koki trys mėnesiai pamiršau kad yra kažkas panašaus į updatus ar virusus. viskas ir veikia liuks, ir dirbt netrugdo ir siaip, pats updatinasi be jokių fintų, vienzo (Y). Mano galva, gal ir nelabai gerai pasakysiu, bet man pakanka tik antivirus, nors zinau kas gyvena tiksu Win firewall ir nesuka sau dėl to galvos (tiesa, nezinau tikslei kaip ten situacija Mirkt)

kai tada ant firewall’o gyvenau buvo kitokia situacija… idomumo delei i antra skirsni susimeciau winxp mce 2005, pirmajame buvo winxp pro sp1 todel buvo dzin kas su mce nutiks nes jie tik internetui naudoti buvo skirti ir dar siam bei tam… o dabar kai viena mce 2005 pasilikau kaip sistemine baisu jei kas atsitiktu… Nekaltas

vien firewall nuo virusu neišgebes. jau tada geriau naudot antivirusa be firewallo, negu atvirkščiai Nekaltas

isirasiau “avast! v4.6 Home” tik nzn kokie atsiliepimai apie ja… atrodo ji siek tiek normalesne…