antiradarine priemone
kaip manot, suveiktu ledas kaip antiradarine priemone?
Teks pačiam išbandyt ir daliwiams pranešt.
brangiai paskui bandymas atsieit gali
issifruojama. katik pats tai padarei
vasara nufotkino mane, tai nuotraukos kokybe nustebino, nes tikejausi ,kad ji bus prastesne, o ten vos ne kaip su veidrodiniu fotiku pagautas geras kadras …nors apsales numeris gal ir atspindetu blica
arba lek ant tugstancio ir fotkink ;] ir idek cie
tai va, as del blico ir galvoju, kad nakti gal nuo ledo atsispindetu ir nieko nesimatytu
mano numerys buvo apsales buvau katik po lenkimo bet laukiu laisko dba ts lekiau nuo pasvalio
Zinau kad su lazeriu saudo i numeri arba lempas, apledijes numeris nevisalaik leidzia lazeriui nusauti tave Yra pazystama sustabde patikrint kodel neina nusauti, pamate apledijusi numeri iskart suprata, atidave dokumentus ir paleido
reikia uzvezti purskiamo lako ar koks ten velnias, kuris atspindi sviesa blykstes ir pasidaro baltas
o pas mus jau įteisintos fotgrafijos iš galo? molėtų pl. nufotkino nuovažiuojntį nuo fotiko nedaug, nu bet vistiek…
is galo tai negali fotkint o del to lako, tai buvo per mitu griovejus bande lygtais su juo, tai vistiek matesi fotkej numeris
Yra klp radaru kur fotkina is galo
nebaisus man jokie radarai
nevirsiji greicio?
eea, o kam saab’a iskeitei?
turiu kas pranesa nuo 1-1,5km
uzsipisau kariaut stovi va skelbime, jau perpardavineja tas, kur is manes pirko:auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/saab-9_5/id-1170 347
nes trulikas sake…