antiradarine priemone

antiradarine priemone

kaip manot, suveiktu ledas kaip antiradarine priemone? Cha cha

Teks pačiam išbandyt ir daliwiams pranešt.

brangiai paskui bandymas atsieit gali Cha cha

issifruojama. katik pats tai padarei

vasara nufotkino mane, tai nuotraukos kokybe nustebino, nes tikejausi ,kad ji bus prastesne, o ten vos ne kaip su veidrodiniu fotiku pagautas geras kadras Cha cha …nors apsales numeris gal ir atspindetu blica Nekaltas

arba lek ant tugstancio ir fotkink ;] ir idek cie

tai va, as del blico ir galvoju, kad nakti gal nuo ledo atsispindetu ir nieko nesimatytu Nekaltas

mano numerys buvo apsales buvau katik po lenkimo bet laukiu laisko dba ts lekiau nuo pasvalio

Zinau kad su lazeriu saudo i numeri arba lempas, apledijes numeris nevisalaik leidzia lazeriui nusauti tave Mirkt Yra pazystama sustabde patikrint kodel neina nusauti, pamate apledijusi numeri iskart suprata, atidave dokumentus ir paleido

reikia uzvezti purskiamo lako ar koks ten velnias, kuris atspindi sviesa blykstes ir pasidaro baltas Šypsena

o pas mus jau įteisintos fotgrafijos iš galo? molėtų pl. nufotkino nuovažiuojntį nuo fotiko Blogai nedaug, nu bet vistiek…

is galo tai negali fotkint o del to lako, tai buvo per mitu griovejus bande lygtais su juo, tai vistiek matesi fotkej numeris Nekaltas

Yra klp radaru kur fotkina is galo

nebaisus man jokie radarai Špyga Apkabinimas

nevirsiji greicio? Cha cha

eea, o kam saab’a iskeitei?

turiu kas pranesa nuo 1-1,5km Cha cha

uzsipisau kariaut Cha chastovi va skelbime, jau perpardavineja tas, kur is manes pirko:auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/saab-9_5/id-1170 347

nes trulikas sake…