Antifemenizmas

Antifemenizmas

Ishvis dabar noreciau ikurt koki antifemenistu kluba. Mazdaug apgautu vyru, nelaimingu ir pan.
placiau: http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary_other/86626.5208
2-=(336380662

Kam to reikia - tai ju problemos kad jos tokios

nugi nevarykit ant tu merginu dabar… Nustebęs as asmeniskai kaip tik pazistu begale merginu,kurios isimylejusios iki ausu,o i jas yra nekreipiama demesio.tuo tarpu TIKRAI isimylejes vaikinas - retas atvejis mano gyvenime.anyway…as turiu mylima Vyras su kuriuo jauciuos laiminga.man nerupi nei jo pinigai nei kazkas pan.norit tikekit,norit - ne.

hej hej hej!!!!!!
o tai vaikinai nesinaudoja Moteris???!!!
dar ir kaip!!!
o po to Moteris nori nenori turi but atsargesne ir ne taip lengvai pasiekiama…Nežinau

oi ,kokie mes vargseliaiŽliumbia
klaupkis ant keliu moterie

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiGerai

Vos nuo grindu nenuvirtau … Cha cha jei tiesiai shviesiai - teingai, ner cia ko verkslenti, jumi vyrai ar nia? ka jus norit, kad jums duris atidarytu, ant ranku panesiotu i kina nusivestu ? feminizmas nera blogai, na bent jau kol jis sveiko proto ribose …
O vyrai , jau sukure savo verkslentoju kluba - lygiu tesiu komitetas vyru klausimais, spekit kodel dabar tiek vaikinam tiek merginom iejimo i kluba kaina ta pati? kodel daug akciju, kurios skirtos tik merginoms uzdrausta ir t.t.t.t.t. taip, kad jei reikia uzuojautos ir peties ishsiverkimui - kreipkites ten … Cha cha

ojojoj… kazin labai tokiu daug bus??? Apakęs Apakęs Apakęs
tiek vaikinai panas isdurineja jomis nusivilia tiek ir mes paneles nusiviliame jumis,bet dar nemaciau jokio klubo Ne Ne Ne Nekaltas
nereikia jau tai ziauriai reguoti i viska Šypsena
nera viskas taip blogai kaip atrodo,nors… tokia realybe-susitaikyk Cha cha

nu ir sugalvok tokia tema Šypsena

jo, idomiausia, kad beveik visi ir sako kad mano teiginiai teisingi. Nesakau, kad nera tokiu vaikinu, bet kazkodel merginos shneka apie vaikinus blogai dazniau negu vaikinai apie jas. Taigi nusprendziau prashviesint.

Nu kad jau ten labai jau daug prirasyta, tingiu skaityti, be dabar nesu labai jau pries ta feminizma…

o galima i ji moteriskem istot? Cha cha

aishku kad galimaŠypsena

kaip mane besina tokios temos su linkais…
nu nx.

feministes irgi geros varnos Cha cha
Žvaigždė

As i tavo kluba nestosiu vien todel kad tada busiu tokspats kvailas kaip feministes. Viram reikia moteru moterim reikia vyru!!!!!!!!! Ot. O tarpusavio santikus ir pavalduma nustato kiekviena pora atskirai ir taskas

juoCha cha