ant tukstancio.
Na, užsimečiau sportinį kostiumą ir, manau, kad aplankysiu kaimo šokius.Čia - Rokas Žilinskas.
brigada netink tau sits kraisleris prie rozos. Verkiant reik sustauskinio
Na, sveikas Šarasito, aš manau, kad Šustauskinis Kraisleris turi ir savų minusų.Na, tai būtų salono apdaila, tai buvo Rokas Žilinskas
raslabucha, o Jus ir asmeniniame gyvenime, ziurite i tokius minusus?
kur vazOji bandYtC?
Na, Šarasito, draugai sako, kad taip, aš ir asmeniniame gyvenime toks pat - Rokas Žilinskas . Sveiki, dr002, na, aš kaip minėjau, yra važiuojama į Lietuvos kaimo šokius.
Kad dviracio sou jau seniai dergesi is to Roko, o jie mat naujiena atrado per humoro kluba
i ausi leptelejai kam nors?
Na, naujienos yra naujienos ir joms senaties terminas negalioja, nju.Norite pasimušti?
Na, į ausį retas kuris Lietuvos kaimo šokiuose nėra gavęs ir davęs.Tokia Lietuvos kasdienybė.
Rimc dede
Na, taip, draugai man sako, kad aš, suvokiant mano sportinio kostiumo gamintoją, esu rimC dėdė.Čia buvo…
Krakumbasas gEjus???
bl, kur ritasi pasaulis… niekad nepatikeciau, kad musu dydziavyris kilerius sitokis
Sprendziant is nosies formos- arba tu kaimo sokiuose nesilankai, arba esi begalo diplomatiskas …
Na, ubagss, kol tu nepasakei, kad aš Krakumbasas, nieko nebūtų buvę, bet kai tik visi sužinojo, kad aš - Krakumbasas, jie ant manęs paleido komentarų buldozerį.Na, o RŽ rimtai yra homoseksualus?
jie visi uzsimaskave
Na, Dimka, manoji nosis yra sulūžusi.Beje, sveiki, Dimka.O kaip Tavoji?