ant tukstancio.

ant tukstancio.

Na, užsimečiau sportinį kostiumą ir, manau, kad aplankysiu kaimo šokius.Čia - Rokas Žilinskas. Taip

brigada Gerai netink tau sits kraisleris prie rozos. Verkiant reik sustauskinio Gerai

Juokiasi

Na, sveikas Šarasito, aš manau, kad Šustauskinis Kraisleris turi ir savų minusų.Na, tai būtų salono apdaila, tai buvo Rokas Žilinskas Taip

raslabucha, o Jus ir asmeniniame gyvenime, ziurite i tokius minusus? Juokiasi

kur vazOji bandYtC? Cha cha

Na, Šarasito, draugai sako, kad taip, aš ir asmeniniame gyvenime toks pat - Rokas Žilinskas Taip. Sveiki, dr002, na, aš kaip minėjau, yra važiuojama į Lietuvos kaimo šokius. Labas

Kad dviracio sou jau seniai dergesi is to Roko, o jie mat naujiena atrado per humoro kluba Juokiasi

i ausi leptelejai kam nors? Cha cha

Na, naujienos yra naujienos ir joms senaties terminas negalioja, nju.Norite pasimušti? Girtas

Juokiasi

Na, į ausį retas kuris Lietuvos kaimo šokiuose nėra gavęs ir davęs.Tokia Lietuvos kasdienybė. Taip

Rimc dede Paplepėkim

Na, taip, draugai man sako, kad aš, suvokiant mano sportinio kostiumo gamintoją, esu rimC dėdė.Čia buvo… Cha cha

Krakumbasas gEjus??? Pavargęs Vau! bl, kur ritasi pasaulis… niekad nepatikeciau, kad musu dydziavyris kilerius sitokis Apsvaigęs

Sprendziant is nosies formos- arba tu kaimo sokiuose nesilankai, arba esi begalo diplomatiskas JuokiasiTaip

Na, ubagss, kol tu nepasakei, kad aš Krakumbasas, nieko nebūtų buvę, bet kai tik visi sužinojo, kad aš - Krakumbasas, jie ant manęs paleido komentarų buldozerį.Na, o RŽ rimtai yra homoseksualus? Baisus Baisus Baisus

jie visi uzsimaskave Apkabinimas Juokiasi

Na, Dimka, manoji nosis yra sulūžusi.Beje, sveiki, Dimka.O kaip Tavoji? Cha cha