ant ribos
cia nebepamenu tiksliai kaip ta trasa vadinasi, bet yra pacioj pradzioj medium right ir left du posukiai iskart ir tada easy right long berods. labai ilgas tai tik isvaziavau is medium iskart gaza mygau neatleidau iki pabaigos atrodo jau tuoj tuoj itrauks i griovi tik uuuuUUUUU!.. ir ziu issilaikiau… vaziuojam toliau
o, kad tikrai greit vaziavau tai i ziurovus galima ziurint pamatyt. jie net nespejo pasisukt
lagina ziuretuvai
Jo šita vieta žiauri, kaip ir Japonijoj vienas stage’as kur eina pakalnė, posūkis į kairę labai greitas ir iškart posūkio išorėj prie pat kelio medis Ten ir baigėsi mano čempionatas įkvėptas praeito tavo screenshoto, ble ant champion lygio varau, 8 sekundes kraunu visiem, toks įkvepimas, bum su galiniu sparnu kliudžiau tą medį, nors jau žinojau kad jis ten bus ir ant stabdžių užspaudęs laikiau ir bum ir vienu žodžiu
bum
jo manau zinau sita vieta. kairej kelio pusej nak ur medium right berods akmuo guli, tai megstu ash ji pasigaut:/, na kartais perastriai ilendu i posuki…
Iš tikro čia nervų reikalas tokie atvejai. Realiai norint išvengt tokio išslydimo tu jokiais būdais neturi teisės užspaust stabdžio, kas instinktyviai ir gaunasi kai pamatai kad jau pareina galas Kokiais 2 iš 10 atvejų tik išeina susivaldyt, išlaikyt oversteerą ir gazą nuspaustą ties viduriu. Va čia ir duoda žaidimas patestuot realius vairavimo sugebėjimus tokiom situacijom
blyn vėl berašydamas užsimaniau rbr palošt, dedu vairą.
nu va laimejau GB rali pradejes cempionata ant champ lygio. pirma laimejau 10sec. paskui antram buvau antras bet tik 0.01sec solbergas mane aplenke tai islaikiau lyderyste. treciam stage ziauriai pasikroviau ir jau pralaiminejau bendrai 0.32sec bet paskui truktelejau ~12sec ir ant galo vis klaida klaida paskutiniam stage, bet issaugojau vistiek persvara iki finiso ir laimejau GB ~7sec. dabar japan ir lietus noiker trasoje
kietas tu kaip ne kaip… Aš GB ne tik kad nuo champion lygio raunuosi kokias 10s per stage, bet ir nebaigiu champo… į medį… Va japonija tai mano stichija jau
kraunu belenkiek kompui, bet irgi nebaigiu.
neziuri i tave ziurovai;]
tai sakau net nespejo suziuret kaip pralekiau ir pasisukt