Ant pardavimo

Ant pardavimo

Parduodu 4 padangeles uz 750lt

Aš už tiek mašina nuperku. Cha cha

kokia kilkmes salis padangu? Cha cha kaskokios itartinos cia jos Šypsena

Tai saunu…tikiuosi vaziuojancia perki o ne stumiama Cha cha

made in China Cha chakeliata jau pardaviau. vazineja, sake normaliai laiko. Ten eina 8 ar 9 sluoksniu guma…

Pamiršai kur randiesi? Tu čia turčiams banginiams š.ū.d.ą bandai prastumti Kvankt? Juokiasi

ir tas ***** dar brangokas Kvankt?

Padangu brand`as bent man, tai pirma kart matomas Šypsena

Nevaryk ant brand’o, jei pavadinime yra zodis STAR, tai reiskia kad cia tau ne koks apsimyzes Goodyear’as ar s.u.s.i.k.t.a.s Bridgestone’as Cha cha o bet taciau cia Yra SuperStar Double Star, o tai yra dvigubai geriau nei Single Star Juokiasi

px ta firma, svarbu ne plikos padangos

Rallye -> gera cia teorema isvedei Gerai Cha cha ValioProteinas -> jei vazineji kaip pensininkas, pagal visas taisykles ir vaziuoji visur 10km/h letesniu greiciu nei leistina, tada taip, pritariu tau px koks brandas Gerai Bet jei megsti agresyvu vairavima, tai su tokiu poziuriu i padangas, greitai apkabinsi stulpa ar medi Mirkt

tikrai firma ne px, turejau garbes su naujom kiniskom pasivazinet. Uzia nezmoniskai (o kadangi cveke garso izoliacijos nelabai yra tai jauciasi ;D ), o ant slapio asfalto slysta kaip ant ledo…

na cia jau kas liecia lenktynininkus ir lenktyniu trasas tai suprantu kad reik geru padangu Šypsena o siaip mieste kur ir pan. tai cia pilnai tenkintu toks variantas Gerai

Tai ko jos kainuoja brangiau nei uz koki Barum ar matador? Cha cha Man geriau continentalio *****, nei GAL BUT kokybiskas kinietis Cha cha

Siaip nezinia kiek sitos padangos kainuoja realiai ir kiek nori uzdirbti jogailys Šypsena

reali kaina 219lt vnt www.balsana.lt Mirkttaip,kad kompletukas visu 130lt pigiau,nei parduotuveje Drovus

Nu raliui gal ir nelabai tiktu, bet normaliai vazinet manau uztektu ir tai jos tikrai geresnes nei tos senukuose kur… Beje woodzis parode kur galim rast tokios firmos Cha chaTad Kaip ir neuzsimetu milziniskai…