tai va ziurejau tenisa shiandien… zaide poros anna kornikova su hingis priesh kazkokias dvi vishtas ten… nu tikrovei ta kornikova … , taciau zaisti nelabai gerai zaidzia
tai ivyko toks kurijozas… kai hingis ir anna nuejo pasitarti kaip zaisti… jos ten imtyviai susiciupinejo , tai kazkas ish tribunu ish… kornikova regdamas tipo enrike iglesijas pavydes …
Tai tribunos geras 5 minutes luzo ish juoko.
Anuska paprasciausiai faina mergyna, su manekenes isvaizda - todel daugumai jinai ir patinka. Niekas nesake, kad jinai geriausia tenisininke.
Su Montoya - atvirksciai. Bicas jau laikomas beveik Michaeliu, nors pasizymejes tik tuo, kad pora sykiu agresyviai ismete ta pati Shumi is trasos. Kol kas stiprioji Montoyos puse - tik jo isvaizda.
mano subjektyvia nuomone, zymiai grazesne yra Martina Hingis - bent jau is veidelio tai tikrai
Ka padarysi, prikibdo ziurnalistai vargsams sportininkams (ir netik - pvz. brolis Astijus) “sexualiausio” etikete - ir visas demesys iskart tai personai…man tai A. Kurnikova - eiline tenisininke, iki fotomodelio jai dar toli grazu Bet labai norint - prashom, uzskaitau Ana kaip manekene(jau geriau ji, negu sesutes Wiljamsaites)
Del skonio nesigincijama. Gerai: tau fainiausia Hingis, man - Kurnikova. Uztat ju dvejetas tai tikrai geras.
p.s. O gal kazkam ir juodosios Williams patinka?
Well, bijau suklysti, bet Ana nera laimejusi dar nei vieno rimto "open" tournamento.
Jei cia yra rimciau tenisu besidominciu, tai tiesiog butina imesti temike apie P.Samprasa. Bicelis 17-tas reitinge ir siaip idomus dalykai su juo dabar vyksta…
(cia tik tarp kitko)
Ha, Eurolyga Radai ka su kuo lyginti - krepsiniska Eurolyga gyvuoja kazkur nuo 1991 m., taip kad Barcelona turejo 11 bandymu tapti sio turnyto laimetoja, o kai tuo tarpu A. Kurnikova vien per metus shansu laimeti koki nors ATP turnyreli (neskaiciuojant Grand Slam turnyru) turi kokius bent 10 O kur dar zaidimas porose
Ir be to Barcelona gal apie 1994-5 metus cempione netapo tik per atsitiktinuma, kai kazkas (ar tik ne Karnisovas) paskutinemis sekundemis pramete is po krepsio…