animacija - rulez ar no comments?

animacija - rulez ar no comments?

kaip jums visi tie filmukai? man pavydzui labai patinka filmukas "Ogis ir tarakonai" bei "simpsonai" Cha cha man idomu ar jus dar ziurite,jei taip - koks megstamiausias? TūsasTūsas

animacija yra geris… Nekaltas o ypac South Park… Gerai
tik, zinoma, ne transformeriai visokie…

multikai - Gerai Šypsena

xex man irgi simpsonai patinkaLaimingas

simsonai, south parkas ir beavis su butheadu rulina pasauli Cha cha
o nemyliu as tai anime…pvz ten visokiu drakonu kiausiniu ar kamuoliu, kazkaip ten vadinas…

o va man pvz shiuolaikiniai multikai nepatinka. na dar Disnejaus faini nes grazhiai nupieshti. o filmukas kuris mane vezha tai senas geras mikepukuotukas. ar pamenat dar senus filmukus? idomu ar juos kas zhiuri dabar?

liopoldas prikolas

gyvenkime draugiskai… Cha cha
siaip pukuotukas geras, nes labai geri prisiminimai uzsilike, bet kai paziuri is karto gadinas visas ispudis. ma ndar didziuli ispudi paliko cipas ir deilas, pingvinukas lolo, blemba noreciau pamatyti dabar ta pingvinuka, atsimenu taip man jo gaila budavo… Žliumbia

liolikas ir bolikas,o ten taj stuka

Cha cha

Cha cha

man irgi patinka kai kurios serijos pikepukuotukas… o dar atsimenat "na palauk" ??TaipTaip geraz…

DBZ rulezzCha cha

nu zajec, nu pogodi Šypsena sorry, rusiskai ne bumbum, bet sita fraze atsimenu ir zinau ka reiskia Cha cha

kaip ir "nada, fedia, nada" is suriko nuotykiu Cha cha ten kur statybose surikas auklejo toki pikta deda Cha cha arba bambarbija kergudu Cha cha blemba veza surikas, per TV4 nesenai rode tuos suriko nuotykius tai faina paziureti Cha cha nors ir nemultikai bet klasika… Cha cha bent jau tevai sako kad klasika, nes paciam metu dar truksta Cha cha

prie South Park, Simpsons, Beavis&****head noreciau pridurt
gana gera gamykla Cartoons Network, tixliau:
Dexter’s Laboratory (sedevras)
Cow & Chicken

Is dabartiniu patinka "Ogis ir tarakonai"…GeraiJuokiasi

Šypsena na wa… kiek daug animaciju gerbeju!! Šypsena man pvz. nepatinka fox kids… ten levus multikus rodo…Baisu