Anglu iskaitos temos
wolf666, abu islaikysim
… man kazkaip jau emocijos atlego, o tema istraukiau apie Velykas, kazka pasakiau, nors nesu patenkinta tuo, ka pasakiau, role play visai gerai isejo …tik mokytojos juokes, niu nervukai biski paeme buvo
…
Nu jau atsiskaiciau ta iskaita pagaliau Fu…
Dabar tai labai ramu o pries yskaita tai nors pranyk
jo…as snekejau apie telekumunikacijas ir ka ten galima pasneketi, ***** paskutinis, fui. ble idiotai ten taip sunkiai padaro kad negaliu…
Nu bet siaip ar taip susnekejau visai neblogai, tik labai nustebau uz ka man parase 8? Blyn mano partneris gavo 10, jis tikrai zymiai blogiau uz mane varo, ir tikrai blogiau pasnekejo, korupcija! Jis kelis kartus ilgas pauzes buvo padares, nezinodamas vieno ar kito zodzio, taip pat buvo pradejo minti ir jos neuzbaige uztrukus zodziu… Klause mokytojos keliu zodziu, nes nezinojo… Nu krc, as tai viena susiknisau biski, pasakiau ne Ou thats great, bet pasakiau Ou thats cool, tai biski pasijuoke mokytojos, nu cia tiktu, bet oficialiam pokalbiui netinka, tai turbut del to pamazino. O siaip pagrindinis faktorius kodel man parase maziau, tai kad as buvau apsirenges kasdieniskai, neturiu as kostiumo, tai atejau su dzinsofke ir su dzinsais… Turiu kostiuma, bet sportuoju, tai per sia ziema priaugau daug ir nebetinka
euzebija abu ir islaikem as 8 gavau, man rodos ir tu 8
zinai o pas mus tie kurie ir su kostiumais atejo gavo 5, as blem ir geliu ir saldainiu nesiau vistiek 10neparase -9
wolf666, spaudziu desinia tau, o tuo paciu ir sau saunuoliai mes visgi
(as irgi 8 gavau) bet vis tiek kazkaip keistai pasijauciau,kai atejau ir ziuriu ta musu fajnulka sypsos
galvoju ne pries gera cia…
o viskas va kaip sauniai isejo…
nu man biski buvo parkiu is pradziu bet siaip normaliai viskas praejo
pries iseinant jolikas saka “see you on monday”. kazkaip smagiai pasijauciau ir supratau kad viskas ok