angelai…
kaip manot-ar jei yra…?
ar esat kada buve tokioj situacijoj,lyg kazkas butu isgelebejes jus
gal ir yra
Manau, kad kiekvienas mes turime savo angelą sargą Tik ne visada jis suspėja mus apsaugoti… Kartais, kai labai jau neatsakingai elgiamės gal tyčia nieko nedaro, kad pamokytų… Bet ekstremalioj situacijoj visad atskuba į pagalbą
Aš labiau pasitikiu savimi nei kažkuo kas gal ateis, o gal ir ne
Nesu matęs , nors patyriau neįtikėtinai laimingą autoavarijos baigtį…
Gal ir nežemiškos jėgos yra prie to prisidėję…bet aš to nesužinosiu…
mane tris kartus buvo isgelbeje-ir kazkodel tik dabar tai supratau…
paskutinis atvejas buvo toks keistas,bet ziaurus…Vietoj manes pakiso kita zmogu…ji nutrenke masina…
Tikiu jo egzistavimu. Ne kartą gelbėjo , ir čia ilgos istorijos, aš labai užsivesiu su pasakojimu. Po tų stebuklingų nutikimų-pajautimų ir gyvenimas kitaip atrodo, pažvelgi į viską naujom akim.
esamzmogaus protas ir noras isgyvent-va kur tikrieji angelai
TAIP
Budama nescia 6 menesi papuoliau i ganetinai baisia avarija, draudimo kompanija masina taisyti is karto atsisake, vos pamacius kas is jos liko.
As tik kelias melynes isitaisiau, na dar sonkauliai paskaudejo.Vaikeliui, aciu Dievui, nieko.Tik issigando truputi
Ar galima po to jieis netiketi?
Yra. vieni tai vadina angelais, kiti -likimu. Juk sakoma, kad jei lemta paskesti - nesudegsi.
tikiu kad jie yra…lengviau gyvent kai tiki kad kazkas saugo is virsaus…
ir is apacios
Panaši tema jau buvo ir išsamiai rašiau… senokai tiesa…
Yra išgelbėję - mano vaikus. Nežinau ar angelai, ar laimingas atsitiktimumas, ar magnetiniai laukai , tačiau pasisekė.
O pati jaučiuosi globojama ir saugoma beveik nuolat, nuo vaikystės. Tiesiog tikiu, kad krisiu ant kojų ir iš 6 aukšto. Ir krentu ant kojų. Iš 10 dar nekritau, bet karstausi ir ten
As ir nesuprantu kaip man laimingai baigesi avarija, kurioje sumaltos buvo trys masinos… ir ne tik man, bet kaip ten niekas nesnukentejo, nes vienoj masinos tryse gale sedejo, o uodega sustumta buvo iki priekio
tikiuosi, kad jie yra
o kai vaikai uzsispiria, tai tada jie oziukus turi, ar kaip cia
Taip, tikrai pamenu tavo pasakojimą. Bet kaip seniai tas buvo - prieš pusantrų metų!
Tas nezemiskas juk galima ir angelais vadint