anekdotay
Skrenda erelis per mišką, žiūri kiškis velkasi visas kraujuotas, pavargęs, keikiasi… - Kas yra kiški? - Ai, visa mėnesį jau dramblienė mane vietoj tampono naudoja… Po savaitės bėga kiškis visas baltutėlis, žiūri erelis velkasi visas kraujuotas. - Kas nutiko? - klausia kiškis. - Užmušiu tą niekšą, kuris dramblienei pasakė, kad su sparneliais geriau!!!
Prieina kaukazietis prie kiosko, kur parduodamas mineralinis vanduo, ir klausia: -Ar turite vanduo? -Ne vanduo, o vandns. -O kiek kainuoja vandens? -Ne vandens, o vanduo. Kaukazietis susinervina. -Nesuprantu ar tu čia vanduo ar gramatika pardavinėji!
Petriukas per pertrauką rūko už kampo. Jį pamato mokytoja, čiumpa už ausies ir nuveda pas tėvą. -Žiūrėkite! Ką Jūsų sūnus daro per pertraukas. Ir parodo cigarečių pakelį. Tėvas susigriebia už galvos ir sako Petriukui: Juk sakiau, kad rūkytum savo cigaretes, o ne mano!!!
eina du draugai.staiga pro juos praeina zavi mergina. vienas is ju sako: - matei, ta mergina man nusisypsojo! o draugas atsake: - kai as tave pirma karta pamaciau, zvengiau 3 dienas…(h
kodel as taip nemegstu anekdotu?
zujkeli ne wiena tu ju nemegsti, ash megstu bet turiu draugu kurie ju negali pernesti
1-mas
Neblogi.
niablogi…
tai tu ce anekdotus pasakoji ar vanduo?
man patiko
Geri
tai kokio velnio sedi siam klube ?
Aš anekdotus mėgstu. Bet ne tokius kaip čia publikuojami - man juokingi patinka. Wa…
1mas girdėtas, kiti neblogi.