ANEKDOTAS (viduj)

ANEKDOTAS (viduj)

Eina bachuras per miesta. nu px toks. nu bet ziauriai jau babkiu reikia. ziuri, is priekio sene, ~75 metai, parvairuoja, prisoka prie to ir sako: -Jaunuolis, nenori uz seksa su manim 500$ pasidaryti? Bachuras taip mislija - nu ble, cia jau gerontofilija gaunasi, nu bet babkiu tai jau taiiiiip reikia… -Gerai, sutinku. 500 baksu. Sene su dziaugsmu ir sako: - O tai puiku! Šašą kai pradursi, per pūlius - kaip per sviesta eis!!! Kietas

reikia sugebet tokio senumo atgyvenas rast…

hm. senesniu gal buvo?

qrmi - tai zinau - pas mane tik omni connectas

nejuokingas, labiau graudus Blogai

Kvankt?

nu nx su tokiais anekdotai mutint pradejo Kvankt?

anekdotas tai Baisus Pavargęs Blogai

Ateina vyriškis pas seksopatologą ir sako: - Daktare, nežinau ką daryti? Per anksti baigiu lovoje. Mmmm, taip, siūlau nusipirkti startinį pistoletą! - Kaip tai? - Kai pajusite, kad orgazmas artėja – išsaukite į orą ir atleis. Galesite tęsti savo žaidimus. Po dviejų savaičių ateina tas pats vyriškis: - Daktare, aš su žmona išsiskyriau. - ??? - Na va suprantate, nupirkau aš tą pistoletą. Prieš seksą su žmona nusprendėm užsiimti glamonėm, poza “69”, jaučiu, “artėja”. Išsitraukiau pistoletą, kaip dėjau į lubas. Maža to, kad man ant veido apšiko, tai dar ir kaimynas iš spintos su pakeltom rankom išėjo.

galejau geriau net neskaityt… Blogai Juokiasi

Stoja studentas į universitetą. Mandatinės komisijos pirmininkas jo klausia: -Taigi, jaunuoli, kodėl pasirinkote šį universitetą? -Tėvai, n3p!sk proto, ko čia klausineji, juk pats žinai, kad motina liepė…

Yesus ligoninej puliu prisiziurejo, tai Apsvaigęs Juokiasi

^ Gerai

subcikass, Juokiasi Gerai

Subcikas - o zmona isbego kramtydama Taip Girtas Juokiasi

jogurtą