Anekdotas, tinkantis pasakoti priesams… Truputi ilgas… Skaitykit idemiai, arba visai neskaitykit
Anekdotas, tinkantis pasakoti priesams... Truputi ilgas... Skaitykit idemiai, arba visai neskaitykit
Vis dar laukiu.
o tu jau kurioj sunaus stadijoj?As kaip tik turiu 3 ping-pongo kamuoliukus
Aciu, rytoj papasakosiu savo virsinikui.
Geras. Sakyčiau, drąsiai gali pretenduoti į geriausią metų temą. Reikėtų pabalsuoti - pasidarytų aišku, kiek žmonių suprato kam tie trys ping-pongo kamuoliukai…
gal neskaitysiu
Numirė??? O skrodimas neparodė kam jam tų kamuoliukų reikėjo? Vistiek : nebūtų numiręs, būtų nužudytas… Likimas toks.
010203 rašė:
o tu jau kurioj sunaus stadijoj?As kaip tik turiu 3 ping-pongo kamuoliukus
As kazkur miske pasiklydau. Bandau pievagrybius vietoj tu kamuoliuku naudoti.
nu ir kas, nusigrybavai su pievagrybiais jie gi ne miske auga
Boba rašė:
nu ir kas, nusigrybavai su pievagrybiaisjie gi ne miske auga
Nu ir kas? As su savim pasiemiau.
nu ir kas? rašė:
Nu ir kas?As su savim pasiemiau.
pora Egluciu turbut taip pat
Boba rašė:
pora Egluciu turbut taip pat
Kas gi eidamas i miska nesasi malku?
nu ir kas? rašė:
Boba rašė:
pora Egluciu turbut taip patKas gi eidamas i miska nesasi malku?
![]()
nu bukas tu kaip kelmas-kalba apie Eglutes
nezinau, kur tau tie pievagrybiai kabo
010203 rašė:
nu bukas tu kaip kelmas-kalba apie Eglutes
nezinau, kur tau tie pievagrybiai kabo
jprst, nugi tikrai… Bet dvi Eglutes ant vieno kelmo susodinti butu sudetinga netgi man…
Gal ka patarsi?
nu ir kas? rašė:
Vienas žmogelis susilaukė sūnaus. Džiaugėsi jo gimimu, pirko visokius žaislus, drabužėlius, ir nė nepastebejo, kaip jis (sunus, o ne pradinis žmogelis) pradejo eiti i mokyklą… Ta proga pasikviečia pas save sūnų ir sako:
- Tu buvai ramus bei paklusnus vaikas, jau moki skaityti, nors dar tik rytoj eisi i pirmą klasę… Ko norėtum šia proga dovanų: dviračio ar riedučiu?
Sūnus pagalvojo: Jo, dviratis labai gerai… Riedučiai - dar geriau…- Žinai, tevai, padovanok tu man geriau tris ping-pongo kamuoliukus…
Tevas nesuprato:- Kam tau tie ping-pongo kamuoliukai, juk as Tau siūlau dviratį…
![]()
- Ne, nu man geriau padovanok tuos tris ping-pongo kamuoliukus…
Na, tevas gūžtelėjo pečiais, ir padovanojo tuos tris ping-pongo kamuoliukus. Sūnus laimingas, džiaugiasi…
Bėgo metai… Sunus pabaigė mokyklą… Visą tą laiką jis mokėsi tik puikiai, tėvai labai džiaugėsi jo pasiekimais… Mokyklos baigimo proga tevas pasikviečia sūnų pas save ir sako:- Tu taip puikiai mokeisi, ir taip šauniai vienais dešimtukais pabaigei mokyklą, šaunuolis!.. Mes su mama pasitarėm, ir norėtume Tau šia proga padovanoti naują automobilį: taviškis jau senokai prašosi i šrotą…
Sūnus pamastė: taip, naujas automobilis būtų puiki dovana: ir mergina nebūtų gėda nusivežti į miška miestą aprodyti, ir su draugais padraginti…- Žinai, tėvai, geriau tu man padovanok tris ping-pongo kamuoliukus.
- Tu atrodei protingesnis…
Nejaugi tikrai atsisakysi naujo automobilio?
- Tikrai, prasau tavęs tik trijų ping-pongo kamuoliukų.
Na, tevas buvo priblokštas, bet nusprende su sūnum šį kartą nesiginčyti ir padovanojo jam tuos tris ping-pongo kamuoliukus. Sūnus patenkintas, o ko tėvui daugiau reikia?
Taip vel bego metai. Sūnus įstojo į universiteta, į prestižinę specialybę, ir netrukus sėkmingai gavo diploma paciais geriausiai pazymiais… Ta proga tėvas vėl pasikviečia pas save sūnų ir giria:- Na, va, šaunuolis, taip puikiai mokeisi, matau, kad tau ne tik patinka ši sritis, bet ir galvą turi ant pečių… Kada nors aš tau perleisiu savo verslą be jokios baimės. Šia baigimo proga norėčiau tau padovanoti butą naujos statybos name. Kiek gi galima nuomotis ta palėpę Vokiečių gatvėj, juk net merginas gėda ten vestis…
Sūnus pagalvojo: Taip, butas išsprestu daug problemų… Ir Marytei nebutu ankšta vonia, ir Onutės neerzintų pastoviai muzikuojantis kaimynas… Bet…- Žinai, tevai, butas - labai puiki dovana.
Bet man šiam kartui labiau reiketų triju ping-pongo kamuoliukų…
- Tu gal kvailas?
Kam tau tie kvaili kamuoliukai - aš juk tau siūlau prabangu butą, o tu čia kažkokiom kvailystėm užsiiminėji…
- Tevai, nepyk, bet juk tu nori savo dovana labiausiai pradžiuginti mane? Tai ko gi tau dar reikia: mane labiausiai pradžiugintų trys ping-pongo kamuoliukai.
Na, tėvas norom nenorom sutiko su tuo: juk jam svarbiausia matyti besidžiaugientį sūnų, tad padovanojo tuos tris ping-pongo kamuoliukus… Ir tikrai, sūnus labai džiaugėsi gavęs šią dovana, na, ir tėvas buvo laimingas, tai matydamas, nors ir kiek sunerimęs…
Vėl bėgo metai… Sūnus susirado žmoną, vedė ją, susilaukė pirmagimio. Tevas, jau patapęs seneliu, džiugiai susijaudinęs ateina pas sūnų į svečius ir taip prabyla:- Sūnau, sveikinu tave sukūrus rimtą šeimą ir sulaukus vaiko. Tu kaip jau pastebėjai, aš po truputį senstu, ir man vis sunkiau tampa kontroliuoti visą savo verslą. Šia proga noriu tau perleisti pusę savo koncerno, nes aš matau, kad jį sėkmingai galėsi valdyti ir pats.
Sūnus pagalvojo: jo, pusė koncernui priklausančiu firmelių būtų rimtas, ir tuo taip patrauklus išsukis… Jau nekalbant apie stabiliai padidėsiančias pajamas - juk vaikui reikia garantuoti stabilią ir aprūpintą ateiti. Bet…- Žinai, tėvai, visa tai yra puiku, bet aš šiuo metu labiau norėčiau trijų ping-pongo kamuoliukų.
Tėvas nustebęs:- Aš suprantu, kad tavęs neperkalbėsiu, bet tu man pasakyk, kam tau tie ping-pongo kamuoliukai?
- Veliau pasakysiu…
Padovanojo tevas jam tuos tris ping-pongo kamuoliukus, sūnus labai laimingas, tėvas taip pat stengiasi tokiu būti…
Po kiek laiko sūnus pateko į rimtą avarija. Tėvas susirūpinęs įsiveržia į sūnaus palatą, mato jo išbalusį prakaituota veidą ir rupinasi:- Sūnau, gydytojai daro ką gali, bet gal dabar tu norėtum kažko, ko neduoda gydytojai - ledų, ar cigaro?
Sūnus silpnu balsu pralemena:- Ne, tėvai, aš dabar labiausiai norėčiau, kad man padovanotum tris ping-pongo kamuoliukus…
Tėvas nieko neklausinėja, griebia mobiliaką, skambina savo vadybininkams, ties vidury nakties išverčia iš lovos sporto prekių parduotuvės savininką, ir skubiai atgabena tris ping-pongo kamuoliukus. Sunus, juos gaves, labai apsidžiaugia, bučiuoja tėvui rankas uz juos…
Tėvas prašo:- Sūnau, aš taip ilgai kentėjau šią nežinią. Gal bent dabar man pasakysi, kam tau buvo reikalingi šie trys ping-pongo kamuoliukai?
Sūnus, vos veldamas žodžius pro sukepusias lūpas, išlemena:- Gerai, tėvai, pasakysiu aš tau dabar, kam man jų reikejo… Aš šių trijų ping-pongo kamuoliukų prašiau tam, kad…
…ir numirė…
Bliamba as kaip debilas kiekviena zodi idemiai perskaiciau,nu bliamba palauk ,as kitoj temoj perrasysiu 2 didziosios tarybines enciklopedijos toma iki c raides
Alepole rašė:
:D:D:D:D:D:D Aciu, rytoj papasakosiu savo virsinikui.
Na "nu ir kas?" …papasakojau ant savo blondiniskos galvos… Virsinikas sake algos negausiu, kol nebus pabaigos :D:D:D:D:D
Pabandom pabaiga parasyti…na bet niekas i galva nesauna .Debilas tas sunus ir savo sunui paliko 18 teniso kamuoliuku ,tiek ir as is savajo gavau ,nors ne po 12 kamuoliuko pasake kad as per daug noriu reikia paciam uzsidirbti
po tokio anekdoto pagižo nuotaika