anatominis klausimas apie moteris - vyrams

anatominis klausimas apie moteris - vyrams

kadangi priklausomas isejo i darba, jis dabar beveik kasdiena dirba, man liudna, saskemis ir sachmatais zaisti nemoku, o mokytoju neatsiranda, atejo noras uzuduoti jums grynai mokslini klausima: ar teisybe, kad visu vyru svajoniu svajone buti ginekologu? paprasyciau pakelti rankas visu tu, kurie noretu ir, jeigu nesunku, parasykite trumpa rasineli, kodel jus mylite sia profoesija

ne - zanudomis Taip

o tai toks Vyraskuris pizutes su pincetu krapstineje?Tipo akuseris,ar ne Mirkt

Ginekologas - tai vyras ieskantis problemu ten, kur kiti vyriskiai iesko malonumu. ŠypsenaNereik man problemu tokiu, reik malonumu Mirkt

nu nezinau, nebandziau, gal ir patiktu? Drovus

Gerai Juokiasi

Sėdi alubaryje du ginekologai, alų geria, šnekučiuojasi. Vienas sako: - Klausyk, mes vis apie tą darbą… Pašnekėkime geriau apie moteris… Šypsena Šypsena ŠypsenaGinekologu svajojau būti jaunystėje… Kai dar buvo problema tą grožį Myliu pamatyti… Dabar ginekologu būti nebenoriu Ne Nes tą brangenybę mieliau liesti be pirštinių Mirkt Ir ne vien tik rankomis Cha cha

Ginekologu (latviskai - putekrapstis) gali tapti tik ipatingai motris mylintis vyras. O daugumoje musu moteris myli paprastai, o ne ipatingai…

Tai reikia džiaugtis, kad iš vis myli?

ta prasme sori nesuvokiu ???parasyto sios mielos Moteris Baisu

netiesa-vyrai nori buti misionieriais Nekaltas

bet…o tavo priklausomas -putekrapstys?jis -ka neturi ka veikti? Pavargęs dabar putekrapsciams menki atlyginimai ir jie galbut kartu su kitu specelizaciju daktarais kartais smaukosi prie Seimo rumu Kietas

Dziaugtis, kad myli meile paprastaja (lotyniskai- vulgaris ) Cha cha

geras ginekologas - aukso vertes Šypsena

Kad moterys taip butu sake apie ginekologe - nesu girdejes. Tur but todel, kad joms neduota ipatinga meile moteris myleti… Nors gal isimciu ir buna Šypsena

Ginekologu buti niekada nenorejau, norejau kosmonautu, vairuotoju, mokytoju, cirurgu, o ginekologu ne, bent jau neatsimenu.

Žiema, šalta, o vairuotojui nuleido padangą. Tai jis šaltyje keisdamas ratą keikesi: - Nepaklausiau mamos, o ji sakė, kad geriau bučiau ginekologu, o nevairuotoju. Dabar ir pirštams šilta būtų ir pinigų turėčiau. Tai vat, dėl ko gera būti ginekologu…

aha, as irgi xirurgu norejau but. plia, pakliut man nekurie, as juos tep ismesineciau Kandaale is sito tasko ziurint, tai gal i ginekologu pabut reiketu - esu baisiu Moteris gyvenime sutikes. nu as jom pakrapstyciau

manai, nuo tavo pakrapstymo, kaip ir nuo princo pabuciavimo, is pabaisos virstu grazuolemis? idomi versija, idomi…