anatominis klausimas apie moteris - vyrams
kadangi priklausomas isejo i darba, jis dabar beveik kasdiena dirba, man liudna, saskemis ir sachmatais zaisti nemoku, o mokytoju neatsiranda, atejo noras uzuduoti jums grynai mokslini klausima: ar teisybe, kad visu vyru svajoniu svajone buti ginekologu? paprasyciau pakelti rankas visu tu, kurie noretu ir, jeigu nesunku, parasykite trumpa rasineli, kodel jus mylite sia profoesija
ne - zanudomis
o tai toks kuris pizutes su pincetu krapstineje?Tipo akuseris,ar ne
Ginekologas - tai vyras ieskantis problemu ten, kur kiti vyriskiai iesko malonumu. Nereik man problemu tokiu, reik malonumu
nu nezinau, nebandziau, gal ir patiktu?
Sėdi alubaryje du ginekologai, alų geria, šnekučiuojasi. Vienas sako: - Klausyk, mes vis apie tą darbą… Pašnekėkime geriau apie moteris…
Ginekologu svajojau būti jaunystėje… Kai dar buvo problema tą grožį
pamatyti… Dabar ginekologu būti nebenoriu
Nes tą brangenybę mieliau liesti be pirštinių
Ir ne vien tik rankomis
Ginekologu (latviskai - putekrapstis) gali tapti tik ipatingai motris mylintis vyras. O daugumoje musu moteris myli paprastai, o ne ipatingai…
Tai reikia džiaugtis, kad iš vis myli?
ta prasme sori nesuvokiu parasyto sios mielos
netiesa-vyrai nori buti misionieriais
bet…o tavo priklausomas -putekrapstys?jis -ka neturi ka veikti? dabar putekrapsciams menki atlyginimai ir jie galbut kartu su kitu specelizaciju daktarais kartais smaukosi prie Seimo rumu
Dziaugtis, kad myli meile paprastaja (lotyniskai- vulgaris )
geras ginekologas - aukso vertes
Kad moterys taip butu sake apie ginekologe - nesu girdejes. Tur but todel, kad joms neduota ipatinga meile moteris myleti… Nors gal isimciu ir buna
Ginekologu buti niekada nenorejau, norejau kosmonautu, vairuotoju, mokytoju, cirurgu, o ginekologu ne, bent jau neatsimenu.
Žiema, šalta, o vairuotojui nuleido padangą. Tai jis šaltyje keisdamas ratą keikesi: - Nepaklausiau mamos, o ji sakė, kad geriau bučiau ginekologu, o nevairuotoju. Dabar ir pirštams šilta būtų ir pinigų turėčiau. Tai vat, dėl ko gera būti ginekologu…
aha, as irgi xirurgu norejau but. plia, pakliut man nekurie, as juos tep ismesineciau ale is sito tasko ziurint, tai gal i ginekologu pabut reiketu - esu baisiu
gyvenime sutikes. nu as jom pakrapstyciau
manai, nuo tavo pakrapstymo, kaip ir nuo princo pabuciavimo, is pabaisos virstu grazuolemis? idomi versija, idomi…