an internal gateway error…kas tai?
kartais atidarinejant koki page’a ismeta “an internal gateway error prevents the gateway from fulfilling your request”…ka tai reiskia, kas del to kaltas?
Tu del to kaltas. Siaip tokiais ir panasiais klausimais reikia kreiptis y IT kluba, ne cia. Siulyciau trinti tema, mieli moderatoriai
Fortensis nesvaik tik ok?
prie ko cia IT klubas? kaiptik kurkas labiau tinka GSM klube!
o atsakymas toks: kai eini i WAP puslapi, kuris sukurtas naujesnei narsyklei (pvz WAP 1.2.1 arba WAP 2.0 ar panasiai) tai ir paraso butent ta teksta… bent jau kai as naudodavausi WAP tai buvau priejes tokios nuomones…
speju pas tave siemens? gal me/s 45? atspejau?
Em… sorry Zhee, bet jei jis butu parases, kad kalba eina apie wap…
panasiai, M50. bet kampas tame,kad kai atidarineju pvz ">daugiau" man uzkrauna ta, kur ismete klaida…o kartais ir siaip jei po kurio laiko pandau atidaryt,viskas ciki buna.dar sitas buna,kai bandau one e-mail pasitikrint.ivedu password ir…error B(
Man ir ta pati kartais ismeta bet kazkaip nekreipiu demesio i tai! Dar karta einu ir buna ciki!
jei cia sneki apie bangos forumus, tai ir ma taip budavo. bet tada as darau taip:
ieinu i tema, paskui spaudziu daugiau… ir skaitau kol ismeta ta errora. o tada vel per naujo ieinu i ta tema ir sopaudziu paskutinis, o tada "atgal". na ir daugmaz viska perskaitau isskyrus ta errorna puslapi
jo dabar pasiskaiciau daugiau apie ta errora (kodas 500) tai jis atsiranda del pvz ivairiu levu simboliu kuriu apatratas nepalaiko ir t.t… zodziu daug priezasciu.
tiek to
Man visa ryta mete si uzrasa bangoje, tiesiog skaitau kitas temas ir po kiek laiko sugriztu prie klaidingo puslapio ir bandau is naujo -)