Amzina meile, tu man zadejai…
Pe rta nepastovuma prarandame artimus draugus, mylimus zmones, todel ar nevertetu pries ka sakant ar darant pamastyti, ka mes galime prarast…
Aga,pritariu tame tarpe ir -MOTERYS
Balandį tokios gilios būna upės,
Tačiau jos liepos mėnesį nusenka…
taip ir žmogaus jausmai su metais blanksta,
Nors ir myliu kartoja tavo lūpos…
Mutė rašė:
Nebūk tokia tikra…Šiandien taip, rytoj – kitaip. Vyrai neprognozuojami, kaip ir oro permainos…
Ne tik vyrai…
Zmones. Nepastovios butybes.
Mutė rašė:
Nebūk tokia tikra…Šiandien taip, rytoj – kitaip. Vyrai neprognozuojami, kaip ir oro permainos…
Zinau…niu bet kaip sakant viltis durniu motina…bet gal…O jei ne tada teks susitaikyt su tuom, kaip yra
Mutė rašė:
Amžina meilė?Nejuokaukit! Man tokią meilę žadėjo, kad ui. Ir ką… Po septynių metukų krauna čimodanus ir – pas kitą…
Nu buna buna, as irgi esu girdejusi apie meile karsta, deja tai buvo tik zodziai, bet nu ne visi tokie, yra ir tokiu, kurie is tikro moka myletUztad visada reikia but atsargiai ir paziuret, koks zmogus islieka po visokiu isbandymu
Amžina meilė? Nejuokaukit! Man tokią meilę žadėjo, kad ui. Ir ką… Po septynių metukų krauna čimodanus ir – pas kitą…
Ariadne_ rašė:
Niu, o mane ryte vyras gelytemis nustebinoTai gal nera visgi blogai ta meile amzina pazadet
[quote]
Astri28 rašė:
gryda rašė:
mes šią vasarą švęsim mūsų bendro gyvenimo 10-metį.
![]()
![]()
![]()
aha artejant santuokinio gyvenimo desimtmeciui supranti, kaip labai per tuos 10 metu suvaikejai ir ne kiek nesubrendai… na bent as taip jauciuosi, nors iki desimtmecio man dar 1.5 metu liko
suvaikėjom? Gal
Bet iš šalies geriau matosi. Dar po 10 metų visai nukvaksim
[quote]
gryda rašė:
mes šią vasarą švęsim mūsų bendro gyvenimo 10-metį.
aha artejant santuokinio gyvenimo desimtmeciui supranti, kaip labai per tuos 10 metu suvaikejai ir ne kiek nesubrendai… na bent as taip jauciuosi, nors iki desimtmecio man dar 1.5 metu liko
mes šią vasarą švęsim mūsų bendro gyvenimo 10-metį. Taip taip, 10-metį net pačiai keista. Aš dar labai gerai atsimenu ir pažintį, ir draugystę, ir vestuves
Tas laikas tikrai greitai bėga. Atrodo, turėjom abu labai pasikeisti, bet rodos, nei kiek nepasikeitėm, vidumi tai tikrai - esami dar jauni, vat.
O vestuviuų datą visada paminim
Del datu minejimo… As net ir pati nezinau, kuri ten buvo diena, kaip pirmakart isvydom vienas kita, ir net nelabai isivaizduoju, ka reiktu laikyti draugystes pradzia Daugmaz zinau, kada jis mane pirmakart apkabino, kada pabuciavo, kada mylejomes, bet nei as, nei jis tu dienu nesureiksminam. Visos dienos kaip sventes
Siemet bus 5 metai, kai esam vede Niekada, nei as nei vyras, nepamirstam sitos datos, kuri yra svarbi abiems, nes tai buvo naujo gyvenimo pradzia. Visada gaunu
ir
Is tiesu, laikas prabego labai greit…
Na mudu buvom kartu pora metu, dabar jau 7 menesius esam labai labai toli viens nuo kito ir dar 5 tokie priesaky, bet ta meila kaip yr, taip yr
Nu dar cia reiktu ir pro kairi peti va taip vat tris kartus
Jeigu butu zodis " tesejai " va tada… ,o dabar zodis "zadejai" viska ir nusako
Ariadne_ rašė:
Siandien susimasciau, kaip greitai bega laikas… rodos taip nesenai su vyru tik susipazinau, ir nesenai tos vestuves prabego, o va ryt jau sesi metai kaip esam kartu. kai pagalvoji apie prabegusi laika, kiek visko buvo ir graziu ir skaudziu akimirku, ir tas laikas toks negailestingas, vis bega bega…O kaip Jums, kokios mintys kyla, kai susimastot, kad tiek laiko kartu jau esat su antra puse, kokios mintys kyla apie zadeta amzina meileir ar svenciat, tokias datas?
…vyrai linke pamirsti tokias progas maniskis tai tikrai…
…meile nepraejo, tik gyvenimo prieskoniais pasiskanino: nesutarimais del karo Irake, nesutapimu poziurio i banga, tuo, kad kai as manau, jog "viskas bus gerai", jis sako, kad viskas suas, ir atvirksciaibet tai prieskoniai…astrus bet tik prieskoniai
o siaip…na, kadangi as dabar manau, jog viskas bus
jam turetu atrodyti, kad viskas Sas
Kokia dar amžina meilė?greičiau jau amžina nelaimė
Siandien susimasciau, kaip greitai bega laikas… rodos taip nesenai su vyru tik susipazinau, ir nesenai tos vestuves prabego, o va ryt jau sesi metai kaip esam kartu. kai pagalvoji apie prabegusi laika, kiek visko buvo ir graziu ir skaudziu akimirku, ir tas laikas toks negailestingas, vis bega bega…O kaip Jums, kokios mintys kyla, kai susimastot, kad tiek laiko kartu jau esat su antra puse, kokios mintys kyla apie zadeta amzina meileir ar svenciat, tokias datas?