Amzina meile, tu man zadejai..

Amzina meile, tu man zadejai…Šypsena

Pe rta nepastovuma prarandame artimus draugus, mylimus zmones, todel ar nevertetu pries ka sakant ar darant pamastyti, ka mes galime prarast…

Aga,pritariuGerai tame tarpe ir -MOTERYSCha chaCha cha

Balandį tokios gilios būna upės,
Tačiau jos liepos mėnesį nusenka…
taip ir žmogaus jausmai su metais blanksta,
Nors ir myliu kartoja tavo lūpos…ŽliumbiaFlirtas

Ne tik vyrai…
Zmones. Nepastovios butybes.

Zinau…niu bet kaip sakant viltis durniu motina…bet gal…ŠypsenaO jei ne tada teks susitaikyt su tuom, kaip yraŠypsenaLabas

Nebūk tokia tikra…Šiandien taip, rytoj – kitaip. Vyrai neprognozuojami, kaip ir oro permainos…

Nu buna buna, as irgi esu girdejusi apie meile karsta, deja tai buvo tik zodziai, bet nu ne visi tokie, yra ir tokiu, kurie is tikro moka myletŠypsenaUztad visada reikia but atsargiai ir paziuret, koks zmogus islieka po visokiu isbandymuŠypsena

Amžina meilė?Veee Nejuokaukit! Man tokią meilę žadėjo, kad ui. Ir ką… Po septynių metukų krauna čimodanus ir – pas kitą…

[quote]
Astri28 rašė:

suvaikėjom? Cha cha Gal Nekaltas Bet iš šalies geriau matosi. Dar po 10 metų visai nukvaksim Juokiasi

[quote]
gryda rašė:
mes šią vasarą švęsim mūsų bendro gyvenimo 10-metį.

Gėlė Gėlė Gėlė

aha artejant santuokinio gyvenimo desimtmeciui supranti, kaip labai per tuos 10 metu suvaikejai ir ne kiek nesubrendai… na bent as taip jauciuosi, nors iki desimtmecio man dar 1.5 metu liko Cha cha

mes šią vasarą švęsim mūsų bendro gyvenimo 10-metį. Taip taip, 10-metį Apakęs net pačiai keista. Aš dar labai gerai atsimenu ir pažintį, ir draugystę, ir vestuves Girtas Tas laikas tikrai greitai bėga. Atrodo, turėjom abu labai pasikeisti, bet rodos, nei kiek nepasikeitėm, vidumi tai tikrai - esami dar jauni, vat. Cha cha O vestuviuų datą visada paminim Taip

Del datu minejimo… As net ir pati nezinau, kuri ten buvo diena, kaip pirmakart isvydom vienas kita, ir net nelabai isivaizduoju, ka reiktu laikyti draugystes pradziaNekaltas Daugmaz zinau, kada jis mane pirmakart apkabino, kada pabuciavo, kada mylejomes, bet nei as, nei jis tu dienu nesureiksminam. Visos dienos kaip sventesTaipGerai

Siemet bus 5 metai, kai esam vede Šypsena Niekada, nei as nei vyras, nepamirstam sitos datos, kuri yra svarbi abiems, nes tai buvo naujo gyvenimo pradzia. Visada gaunu Gėlė ir Dovana
Is tiesu, laikas prabego labai greit…

Na mudu buvom kartu pora metu, dabar jau 7 menesius esam labai labai toli viens nuo kito ir dar 5 tokie priesaky, bet ta meila kaip yr, taip yrMirkt Taip

Nu dar cia reiktu ir pro kairi peti VeeeVeeeVeee va taip vat tris kartusMirkt

Jeigu butu zodis " tesejai " va tada… ,o dabar zodis "zadejai" viska ir nusako

…vyrai linke pamirsti tokias progasNekaltas maniskis tai tikrai…
…meile nepraejo, tik gyvenimo prieskoniais pasiskanino: nesutarimais del karo Irake, nesutapimu poziurio i banga, tuo, kad kai as manau, jog "viskas bus gerai", jis sako, kad viskas suas, ir atvirksciaiJuokiasibet tai prieskoniai…astrus bet tik prieskoniaiLiežuvis
o siaipNekaltas…na, kadangi as dabar manau, jog viskas busGerai jam turetu atrodyti, kad viskas S
asJuokiasiJuokiasiJuokiasi
Flirtas

Kokia dar amžina meilė?Baisugreičiau jau amžina nelaimėGirtas

Siandien susimasciau, kaip greitai bega laikas… rodos taip nesenai su vyru tik susipazinau, ir nesenai tos vestuves prabego, o va ryt jau sesi metai kaip esam kartu. kai pagalvoji apie prabegusi laika, kiek visko buvo ir graziu ir skaudziu akimirku, ir tas laikas toks negailestingas, vis bega bega…O kaip Jums, kokios mintys kyla, kai susimastot, kad tiek laiko kartu jau esat su antra puse, kokios mintys kyla apie zadeta amzina meileŠypsenair ar svenciat, tokias datas?Šypsena