Amžiaus projektas :D

Amžiaus projektas :smiley:

autogidas.lt/skelbimas.html?01.14264837

Žiauru

kode merga su kolonele dingo ? Užsispyręs

vakar man uzkliuvo sitas Taipnorejau skambyt, bet paziurejau, kad Alytus, tai man per toli ir susilaikiau Cha cha

Veee Baisus

*bliamba* man pavyzdziui tokai sirioga yra Gerai man jos atrodo zjb ir dar galas varomas, aisku be nuostabiuju ciuningo elementu. nulupus tas uostas ir panasias nesamones kiek imanoma arciau davedus sita modeli iki orginalo, tada subtiliai uzmest ciut pastebimus spewnksciaukus susmaugt zemyn, spoleri nuo xr4 arba escoroto csworto ir vsio butu gerule Gerai*bliamba* tai kad ji prie spora dienu buvo autopliuse uz ja ar ne 2500k lt prase? ar as maisau kazka, o dab uz 900 atiduotu, bloe paimciau bet kad krize atlyginimas veluoja Liūdnas

mansell turbut anksti penktadieniaut pradejai Juokiasi Juokiasi

man netoli bet as jo nepirksiu Cha cha

aaa nu jo, nuo vakar, o seip tai as tieosiog analfabetas Cha cha

Mansell išgėręs ar parūkęs? Juokiasi

Alus Klasta kolkas Rukau tik kai kamsciuose stoviu, tada nervai nebeima Mirkt

siaip sita “gelda” jau savo atgyvenus Juokiasi pacukai gainiojo kaip norejo, visame alytuje buvo visur jos pilna. teptuku apdazyta, salonas isdarkytas - vinu zodziu is jos like tik istorija Mirkt

Nu tai isjos ir nereikai ko nors labai noret, imeti scorpiono 2.9 motora katars dabar kainuos papigiai, kebula su balioneliu tokiai tackai gali nusipust, apsitvarkai salona ir pezi trasose ar dar kurnors

draugo motina turi sierra coupe, zada parduot jai nori pm parasysiu numeri, daugiau 500lt nenores kebulas vizualiai dar nieko buferis priekinis suluzes ir panele nuo saules sutrukinejus , manau jai rimtai noretum parduotu, cia taip pat alytus butu Mirktp.s. coupe gal negalima vadinti - tiesiog 2-ju duru

perrinktas karbas Cha cha Gerai

dvieju duru tai va tokia kaip sita? Kokia spalva? koks motoras?