"senmergės" atsiliepkite >> Senmergių forumas

"senmergės" atsiliepkite >> Senmergių forumas

Liudvikas rašė:

Nereikia bijoti spjauti tiesa i akis. Netekejusi virs 28- senmerge. Su visom is to isplaukianciom pasekmem- bendravimas virtualioje aplinkoje, slight stogo pavaziavimas.

Geriausios merginos isteka 23-24 metu, po univerkes. Tos kur 18-21- durnos, tos kur 25-26- is antro karto, o tos kur 26-30- is bedos. virs trisdesimt- aklai vistai grudas.

Principe nevede vyrai kuriems apie 27 metus sako taip- visos geriausios jau paimtos, liko tik lievos atliekos. Ir iesko is 23-24 reindzo.

jei iki 26 neistekejus- arba baisi (t.y. stora), arba labai lievo charakterio (neklauso vyro- iesko nuolankaus molio, bet kad butu grazus, turtingas ir protingas- taip nebuna).

Issiskyrusios yra definitely aukstesne kasta uz senmerges. Kur tau…diena ir naktis. kur tau 35 metu senmerge (ujujujuj) ir kur 35 metu issiskyrus. Issikyrus tai normali moteris, kuriai nepasiseke. O 35 senmerge -psichikos ligonis.

Tokia vat sermegine tiesa.
Tampykit mano zarnas Šypsena)))

Liudvikas

Deja, kol perskaiciau, sugromulavau, mazai kam ir idomu beliko. Bet noriu ir as atsizymeti, negi kiti gersni?
Gerai, tiksliai parasyta. Ir neapsakomai juokingai - zvengiau per visa pilva, net galas ……!
Yra, pasirodo, dar jaunuju darvinieciu , mokslo apie rushis, pasekeju. Vystomes!
Bet, va. Kai kurie nesidziaugia, lyg nepatenkinti. O kai kas net isiute! Yra gi chiudiku, chi, chi….
Tai, kad butu idealiai grazu, nieks nesiraukytu, siulau sias mintis, ir, ypac busimus traktatus, rasyti EZOPO kalba. Tai toks raishkos budas, kada galima daug pliurpti, ir niekas nesupras ka noreta pasakyti! Ar ne gudriau butu buve, jai klasifikuojamas asabas pavadinus kaip nors mnalonybiniai, mylimai. Na, kad ir didziai zmogaus gyvenime reikalingu naminiu gyvuleliu pavidalu, pvz. vishtu, zhasu irpan. Stai kaip galetu graziai nuskambeti:

1. 2 m KARVUTES yra perspektyvios, bet kartu ir keliancios seimininkui nemazu rupesciu: pieno dar nedaug duoda, bet, svarbiausia, nuolar blashkosi po tvarta, ir negali suprasti, ko joms reikia! Zodziu, tuo tarpu sunkiai valdomas gyvulys.
2. 2-5 m KARVES - pats geriausias seimininko turtas, jo pasididziavimas ir svajone! Pieno duoda i valias, pakankamai ramios, tvirtos kojos, todel gerai vershiuojasi.
3. 5-8m KARVES - dar nieko - pienelio uztenka, labai ramios. Versiuojasi irgi neprastai.
4. 8-11m KARVES - jau labai shiaip sau. Pieno mazoka, vershiuotis nelinke, vangumas akyse, sunkus zingsnis.
5. 11-15 m KARVES - jau prastai Visai bergzdzios! Nauda tik tokia, kad sugeba vedama pereiti per kiema - kaimynai kaimieciai mato, jog tu DAR turi KARVE.
6. virsh 15 m. - zluges reikalas. Kuo greiciau i mesos kombinata! Skubiai ieshkoma nauja KARVE.

Paziurejau, ka parasiau - argi negrazu? Net indusai taip nesurasytu!
Tiesa, ukininkaujant taip aiskiai kartais neissidesto. Pavyzdziui, pridavus sena KARVE mesos kombinatan, ir seimininkui puolant igyvendinti savo sena savajone - tureti 2 kategorijos KARVE, tokia gali ir netapti visishku idealu! Jeigu turguje cigonas neapmaus, ir gausite butent tos kategorijos, tai problemu visu pirma gali sukelti jos produktyvumas. Melzti reikes taip daznai, jog fermeriui prireiks uztikrintu sveikatos pajegumu. Bet ar buna kaime NEPAJEGIU kaimieciu?! Zinoma, ne! Cia gi mazmozis - sugebeti apsidirbti su sviezia KARVUTE!
Bet, yra ir rimtesne problema - aplinkui po trobas pasklidus garsui, KOKIA nauja KARVE beturys kolukietis - ims gvieshytis i ja visokie nedoreliai - teks atidziai saugoti. Ir ne tik ypac stora grandine pririsus laikyti, bet, retkarciais, o siaube!, net su shautuvu nakti prie tvarto pabudeti!!! Bet, nieko. Visus vargus atpirks zinojimas, kad esi TOKIOS KARVES savininkas!
Reiketu mums pasimokyti - kaip tie galvininkystes reikalai sutvarkyti ishmintingesniuose krashtuose, negu Lietuva. Stai, toks dabar populiariausias galingos Rytu shalies valdovas Ostapas BibiLadenas tvarte laiko susirinkes ne viena, bet keliolika 1, 2 kategoriju KARVIU. Ir jokia svetima akis negali ju nuziureti - i ganyklas draudziama vesti, net audeklais nuo aplinkos apsaugotos. Tiesa, ir cia pastangu reikia apsidirbant su jomis. Bet juk yra spec. maisto papildai ne vien turimam turtui, bet ir paciam seimininkui - VARGAS vadinasi. Blamba, gal ir ne taip parashiau, berods neletuvishkas tas preparatas??? Na, koks skirtumas mums, tegu vadinas ten VAGRA ar VIABRA, trauk juo velniai, tiek to…

Tuoj , tuoj baigsiu. Dar svarbi mintis.
Juk is tokiu klasifikaciju, ir adminams geriau. Niekam neuzklius klausimas: "Kaip ten musu KARVES naujame garde jauciasi?" Kaip gerai nuskambes uzkuoduotas atsakymas: " Gerai. Visos vietoje, ramios. Atrajoja. Tik dvi baisiai baubia - apsipras ir jos!"
Ir ish viso. Ar mes padekojome adminams? Juk pries tai atidare nauja tema "KULTURA". Visi kulturingieji juk suleke is kur tik galejo!!! Dabar, juk dar geriau pasistenge Visos senos m…, oi, uzsimirsau, atleiskit, norejau pasakyti, kad visi mieli, mylimi ir beprotiskai reikalingi gyvuleliai, atleks, atidundes i BANGOS NAUJAJI GARDA . Is visu kitu tvartu, kur tik vystomas gyvulininkystes ukis. Na, is tokiu, kaip: http://www.bendrauk.ten.lt , http://forum.x-fort.com/; http://www.pokalbiai.lt/chat.shtml
Juk tik cia musu visu kategoriju KARVES gales kulturingai pasitusinti, pamukti apie prastus seimininkus, prasta shiena, ar nevykusius BULIUS!

Argi negudriau parashiau uz LIUDIKA? O ir kaip juokinga . (Tik pasikeliau ish uzstales - nuo zvengimo buvau pakrites po stalu!)
Niekam neaishku, apie ka cia "pripyliau", niekas ir neisizheis!
Siulau ateityje praktikoje ir naudoti toki rashymo buda. Juk kaip smagu, kai visi dziaugiasi ir nesibara!!!
Tai ir baigsiu.
Lekiu i rukykla. Ten juk nuolat vyrai shneka apie gyvuliu ukio reikalus. Bet man nebe tas galvoje! Kilo mintis - ar ne ORVELO palikuonis besas. Taigi, ash prie veidrodzio. Kuo skubiau! Ar ne panashus tiktai???

Mamytes suneliai juokiasi is jusu ,o jus pretenzijas tretiesiams asmenims reiskiate.
Budinga lietuviams valdzios baime.

Gintukas rašė:

Elva Gerai Cha cha

Ka tie piemenukai neapsiplunksnave,vos 22-24 metu sulauke,apart mamytes ir tevelio globos nieko neregeje ir staiga bitej pasijute teisejais ir visaziniais dar gali pasiulyti apart destrukcijos ir izeidimu?

Klausykit marciux’sai ir liudvikai,nejaugi jusu issidirbinejimu nepriziuri normalus suauge dedes?
Jei ne,galiu galva det,kad cia greitai liks tik jusu verti issisokeliai.
O gaila butu,graziai pradejot…

Marciux,del taves is vis geda,nu blyn…cia mano merga ,cia mano masina…pasiziurek is salies vaikine…nieks nepagiria tai pats?
Nors kas suniui uodega pakelsCha cha

GeraiGeraiGerai

O aš galvojau kad tik aš taip galvoju… bet neišdrįsau to prašyti, kaip sako badas "neturėdamas įrodymų"…

Po teisybe, ka tame forume veikti. Na neturiu mados varyti ant vyriskos lyties. Na nebent ant juoko reikes ka nors tokio senmergisko-feministisko paskelbti Cha cha
Yra juk pazinciu forumas. Vat ten reikia paskelbti tema "Senmerges nebenori buti senmergemis - PADEKIT" ar kazka panasaus.

Ech, penktadienis Šypsena
Ir nuotaika tokia - Gėlės Taurė Širdis Gėlės Cha cha Bučkis

taigis, indree, isiklausyk ka zodziai snekaCha cha skaitau, asareles rieda, vsia pravda pra menia, aciu tau, Skucaite, aciu tau dinges…faktiskai galima jau skelbti senmergiu respublika, himna savo jau turimeCha cha

2Gintukas: vajetau, va cia tai vyras, kai paskaiciau, taip susjaudinau, kad net dudelas paleidau…aciu tau nepazistamasis prince, tavo zodziai ikvepe mane naujai kovaiLiūdna

Elva Gerai Cha cha

Ka tie piemenukai neapsiplunksnave,vos 22-24 metu sulauke,apart mamytes ir tevelio globos nieko neregeje ir staiga bitej pasijute teisejais ir visaziniais dar gali pasiulyti apart destrukcijos ir izeidimu?

Klausykit marciux’sai ir liudvikai,nejaugi jusu issidirbinejimu nepriziuri normalus suauge dedes?
Jei ne,galiu galva det,kad cia greitai liks tik jusu verti issisokeliai.
O gaila butu,graziai pradejot…

Marciux,del taves is vis geda,nu blyn…cia mano merga ,cia mano masina…pasiziurek is salies vaikine…nieks nepagiria tai pats?
Nors kas suniui uodega pakelsCha cha

Noriu pranešti, kad populiarioji diskusija apie senmerges su visais antifeministiniais Liudviko pareiškimais yra perkelta į naująjį "Senmergių forumą" adresu:
http://www.banga.lt/index.php?sess=threads_wforums.ShowForum.2_204

Sėkmės Mirkt

Na swarbu jums gera Cha cha