"Malonus sex'as"

"Malonus sex’as"

2 Ralis
greiciausiai esi teisus, bet su ishimtim

na tada tai problemele, manau, dazniausiai tai jau is moterishkiu puses, ane?
man ne per seniausiai taip buvo, bet as nieko nesakiau, pati zaizdas issilaiziau, nors tikrai buvo labai sunku, bet suvokiau, kad tai mano problema, o ne jo. bet mano atvejis buvo kiek kitox nei kad 2 zmones susitaria just for sex, ten buvo ir kruopele jausmu is pradziu, greiciausiai, kad suvilioti greiciau, o jei butu viskas aishkiai susitarta, tai nemanau, kad butu buve problemu.

As seksa (nepainioti su meile) palyginciau su skania vakariene geram restorane…

Na nezinau, is kurios puses stabdoma, man tas neidomu. O del nuobodumo, tai jau cia patys buna kalti, kad nelieka fantazijos jokios. O jei pradesi "lankytis restoranuose , vis skirtinguose", tai paskui labai greitai pagarsesi kaip "restoranu" myletoja.
O jei atsiranda jausmai, tai tuo geriau, nematau problemos.

Mija, viskas ore, jei tie jausmai is abieju pusiu. O jei ne?

nu as tam pritariu bet kartais norisi tureti ir artimesni zmogu

Tas is Australijos man is karto primine triusi-tai ir sekmes tau,gali is ten ir negryzti.Dulkink visas australietes, gal po kurio laiko nezinosi kuris vaikas gatveje tavo. Zmonems viskas turi rupeti ir viska deti i savo vietas-santykius irgi!

o kam tie ilgalaikiai santykiai
va kad ir ish jusu, kiek kartu esat dege su tais santykiais
isimyli i zhmogu, o po kurio laiko pasijauti, kad esi nereikalingas
o sheimose?
kiek is jusu esat laimingi ir visai nesinori i shona
sheima, as manau, daugelius uzhdaro kaip i garda
eini i darba, stengies, uzhdirbi babkes, ir vistiek esi sh… vietoj

nu ka koliekos jai jumis tikie klausimai kyla - tai sjus aiskus impotentai, na gal fiziskai DAR ne bet protiskai tai tikrai Šypsena ir manis jusu liabai gaila ka jus cia bandot svaigt apie ilgalaikius santykius Šypsena ??? juk vyrai kaip ir moterys sutverti tam kad galetu tenkinti savo aistras Šypsena) ir kas jums cia taip nurode apie kazkokius ilgalaikius santykius ir pan.
kazkur skaiuciau kad mokslininkai irode jei vyras per gyvenima nepasimyli su 70 moteru jis jaucia dideli diskomforta !!! su moterimis dar blogiau joms reikia 90 vyru!!! tai manu daug ka pasako!! as kol gyvenau lietuvelej tai irgi buvau tox lopas kaip jus ten visi - uzsiangazaves litvinas, bijantis merga gatvej pakibinti, o kai atvykau i australija ir pamaciau kaip cia gyvenimas sukasi supratau , kad …
cia gali vos ne kiekvienam vakarui susirasti po nauja partnere jei turi nors kiek babkiu , kad galetum su ja pabendrauti bare ar restorane pries pasiulydamas jai sex’a sunku man cia jums aiskunti tokius dalykus, kurie yra akyvaizdus taip kad broliai litvakai dulkinkites, barskinkites su kuo tik galit ir kaip tik galit ir mokat Šypsena ir maziau svaikit tokias nesamones kaip cia pastebejau Šypsena siunciu visoms Moterys po Gėlės, kad jos ne tokios susikausciusios butu, o visiems Vyrai po Alus, kad nevaiksciotu gatvem kaip apsisike ir seiles varvindami i Moterys ziuretu, o drasiai reikalus derintu Šypsena

grazhiaij chia ishejus Taip

feeeeeee

gera dainininke ir tiek

nesuprantu jos stiliaus…

Blogai

liux vietoj tatiuruote

gera kale Šypsena

****iskai grazi Cha chaDD

Šypsena