Amerikonkos

Amerikonkos

Kas važinėjat su amerikoniškom lempom? Problemų nekyla apart technikinio pravarymo? Kažkaip didelio skirtumo nesijaučia tarp europinių, kurių spindulys laužytas kaip W, o šitos tiesu spindulį duoda. Žalieji gali prisikabint dėl tokių lempų, jai technikinis praeitas?

o tai kuom amerikietis skirias nuo lietuvio? As suprantu, kad angliskos sviesos sviecia i kita puse, bet cia.

tai kad zalieji prisikabint gali prie bet ko ir amerikansku lempu ir xeniu ir dar bala zino ko bet tai nereiskia kad jie taip daro

julius>EU faros sviecia kitaip,nei usa Mirkt

bent jau pas mane tai amerikonishkos lempos ****inai swiecia. tas spindulis kaip prozektoriaus i wisas puses wienodas ir ne taip toli swiesa nueina. mashina chevrolet venture. pasikeitem lempas i sintros ir gerai daba.

o kaip pats matrix ,1.8 ten lygtais ,kokios sanaudos vid. ? Šypsena tevas buvo tokiu susidomejes ,bet pasirinko dizeline corrola verso .

Amerikoniškų spindulys eina tiesiai ----, o europietišku laužytas būna //. Su europietiškom geriau kelkraštis matos.

~8l/100km mieste, užmiestį keliais mažiau.

kiek kw?

96kw~ . Čia tas pats kas pontiac vibe, tik kitas ženkliukas Cha cha

buvau susigundes matrixu,tuo su berods 170ag,bet atidejau iki geresniu laiku. o siaip man ju forma Gerai

Išorė, tai Gerai bet amerikonam su salonais kaip visad Blogai

o kas blogai? kad izoliacija lieva,tai ir taip aisku,kas dar?

Kieta plastmasė, izoliacija prastoka, šiaip tokios smulkmenos kaip dėtuvės ant snarglių surinktos ir panelė tokia savotiškai įdomi su triūbom Cha cha bet jų pliusas, kad niekas nemato ant kiek važiuoji Niam niam Bet šiaip mašina Gerai smagi. + Jai XR, tai apdaila sportinė, o XRS, tai jau čia ir bus tas 170ag.

kiek kainavo? siaip manau,kad reali jos kaina iki 20klt,bet tuo metu kai buvau uzsikepes ant jos,tai gerokai virs 25klt…sakyciau per daug

2006 metais už 33k~ pirkta, ten per tėvo pažįstama, tai kažkiek dar pigiau gavos. Dabar jų kaina jau normalesnė, už 20k galima paimt

technikine siuo metu prie priekiniu lempu nekimba. svarbu butu sertifikavimo zenklais pazenklinta. Nesvarbu usa ar eu. Bet ten keicias visksa kas savaite.