Amerikietiski kalneliai

Amerikietiski kalneliai Laimingas

Na kaip jums tie amerikietiski kaleneliai ne pykina truputeli extremali situacija “aukstyn galva”,ant kokiu auksciausiu kalneliu esat buve??Šypsena manes siaip ne…ŠypsenaTai wia jei kas norit tai parasykit savo ispudzius apie siuos kalnelius kaip jums ar patiko ar “apdirbot” draugo marskinelius Laimingas Tai gi rasykit ŠypsenaŽvaigždėTūsas

Siaip tikruju neteko isbandyti, bet Lietuvoje buvom su drauge, siaip taip ji sutiko, isedom, is pradziu letai jis i virsu uzvaziavo-ir prasidejo is drauges klyksmai, kad ji islipsApakęs:viiiiskaaaaaas iiiiiislipuuuuuu, isleeeeiiiiiskiiiiit ir t.t.JuokiasiJuokiasi

nebuvau ir nemaciau Ne

as taip pat “nebuvau ir nemaciau” Mirkt tad nieko negaliu pasakyt…Tūsas

Lietuvoje jie nepakankamai ispudingi

buvau prancuzijoj ant ju… tai visai jega, islipus jau po visu pasiwazinejimu, tai atrodo lyg butum prie zemes prilipes,kaip magnetu traukia… Gerai man patiko…

Pavargęs nebuvau bet vasara vaziuoju i uzsieni tai reix gal pabandyt

Zada amerikietiskus kalneliu elektrenuose statyti Taip tada ir isbandysiu Cha cha

Buuutinai isbandyk pati as buvau vokietijoje ant amerikietisku kalneliu kur didziausias aukstis 60 m…tai laabai faina Šypsena

na as buvau Prancuzijos disneilande… tai buvo jega!! ten visokiu kalneliu, visko… baisu, bet faina… Šypsena Taip norecia dar karta nuvaziuoti

niu ir as i disneilenda noriu…O siaip legolende jeigu ka nieko gero tik daug kas is lego Šypsena jau geraiu i disneilenda su tais anciukais pabut Šypsena

ash asmenishkaj nesuprantu kajp ant bajsiu atrakcionu zhmones gali rekti? Cha cha ash ish bajmes burnos atvert negaliu Cha cha

Žvaigždė

Labai faina ir smagu Šypsena
Siaip tai pastebejau kad jei pas ka silpnesne pusle, tai dazniausiai islypa su sudrekusiomis kelnemis ar sijoneliu Cha cha

o tau kaip? Cha cha ar sitie pastebejimai is paties taves? JuokiasiJuokiasi

Berods nesigyriau kad silpna pusle turiu Cha cha

nieko tokio, mes ir taip viska suprantam Cha cha

kai susilpnes, tai butinai pasigirk Cha cha

Tikruose kalneliuose,kur zemym galva nebuvau Liūdnas bet labai labai noreciau,as dievinu atrakcionus kuo aukstesni ir baisesni tuo geriau Taip

ash nebuvau. ir nonoriu Ne