Ambifish
o koki gaivikli naudoji tu?
willians ambupur is egluciu levandu (tik sunku ant lietuvos gaut) kokosai ir amerika dar
siurbiu automobilį, nevalgau kebabų, nerūkau kvapas vo
Pas mane kaip pas Dominique.
Turiu ambipur kazkoki ir areon’a cavini, kuris nebekvepia
Aeron juodas, bet paskutinis beveik nekvepejo
kas ten ble?
zuvis
naturalnai supykino nx…
ir dar speju ne pirmo ji zviezumo, o jau kokia savaite ten brinksta…
Bet kad ir vytinta, gera paxa turetu palikt jei siandien fotkinta. Man buvo atvejis: atsisedu i darba vaziuot, kazkoks lyg netoks kvapas, nu bet nieko. Vakare jau stipresnis, apziurejau visa salona, nu niekur nk neaiskaus nera. Kita diena jau buvo nebeimanoma, pasirodo bagazinej buvau uzmirses maiseli su sviezia zuvim
Ilgai paskui vargau su isnaikinimu
Pas mane naturalus kvapai. transmisines alyvos, benzino, saliuros kvapai. kartais paivairinimui papurskiu WD 40.
Man buvo sloikas agurkeliu nulekes nuo sedInes is krisdamas pataike ant viniatrauke ir sutruko, oj kvapai kvapeliai prasidejo kai atsilo, net cheminis neka pagelbejo
Iš maximos tos brangios kavos kur sveriamos, nusiperki maišiuką mažą, ir numeti salone kurnors.
Labiausia mane veza, kai masina kvepia transmisine alyva, su chloref priedu… kvepia tikra masina, o ne kazkokiu geliu siltnamiu, ar darzu…
Kažkada seniai mamos mašinoj buvo sudužęs ir per visą kilimą išsipylęs kaimiško pieno stiklainis… Nnnx, kokie kvapai buvo.
Pienas tai ziauriai smirda kai padziusta masinoj