Alyvuoges

Alyvuoges Niam niam

Ar valgot alyvuoges? Kiek girdejau, tai del alyvuogiu buna arba mele arba neapykanta Cha cha…tipo arba megsta, arba negali net paziuret i jas…ash tai pvz megstu zalias idarytas su paprika Niam niam, na juodu irgi neatsisakau…Mirkt

Valgau valgau Taip tik zalias, na o picoj "sueina" ir juodos.
Kaip italiska virtuve be alyvuogiu? O ja as labai megstu Gerai

Tfu, kokis brudas tos alyvuoges.
Velniskai neskanu.

skanu…labai skanu…megstu ir zalias ir juodas…bet dazniau skanauju juodomisNiam niam

taip visas kokios yra ir plius teko valgyti spelialiai su marinuotas su suriu ne lietuvoje skanu paprika Liežuvis

Aš tai labiau mėgstu juodas, bet jei teisingai pagamintos tai ir žaliosios kaip zakusonas prie Taurė gerai sueina.
Kai ilsėjomės Ispanijoje aš kasdien eidavau į turgų ir pirkdavau po1 kg alyvuogių ir jas su vyneliu ir rokforo sūriu surydavome.O turguje radau bene 30-40 rūšių alyvuogių,besiskiriančių tiek spalva , tiek dydžiu, tiek įdaru (įvairiausios žuvys, jūros gėrybės ir prieskoninės daržovės).

Labai labai skanu…Taip Megstu ir zalia, ir juodas. Bet tikriausia juodas labiau…Girtas

BlogaiNeVeee niekada. Vienakart paragavau, tai supikino. daugiau neragauju

Niam niam megstu ash jas visokias.
labiaisiai shiaip patinka zaliosio idarytos chili pipiriukais arba citrina Niam niam
o shiaip svarbu alyvuoges.tiesiog atsidarau indeli ir valgau jas vienas…skanumelis Niam niam

megstu ir juodas, ir zalias… bet zalios su iavriais idarais - skaniausios… Niam niam

Nemegstu ash tu alyvuogiu… Dabar jau kazkaip galiu valgyt ishtroshkintas… Nekaltas

hehe atsimenu, kai buvau jaunas ir nepatyres ishrinkinedavau ish lekstes jas ir ishmesdavau Taip…dabar ir vienas galiu ryti Cha cha

Niam niamNiam niam nepataisomas maisto papildas.Skaniausios tai zalios su paprika ir dar buna su lasisa idarytos.

kazkaip nelabai Ne

Jai ant kokios picos nedaug tai nieko,bet vienos taiVeeebeeeeeeeeee…

oi as tai dievinu alyvuogesNiam niamNiam niamNiam niamjuodasMyliuniam niam… galiu vienas valgytTaip nors ir visa sloikiuka is kartoCha cha

Nea, stengiuos nukrapstyt kur bebutu Liežuvis

Veee

Veee