Alyvu ziedai

Alyvu ziedai

Zmones gal zinot ka reiskia kai surandi 5-kialapi alypos zieda?
O 7-lapi…sian suradau 7 lapi tai idmou pasidare…

spranda nusisuksi, jei toki suradaiCha cha
dar negirdejau, kad suradus alyva, kazkas turetu atsitikti, nebent dobila…Nekaltas

penkialapis tai laime Mirkt o septynialapio ishvis nesu machius Cha cha

Alyvos- mylimiausios mano geles (pripratinau klasiokus, kad eidami rukyt, man sakele parnestu Cha cha)

nesidomiu alywomis Laimingas

O del žiedelių, tai karta asu kokia 10- lapį radus… Taip (atrodo, kaip keli žiedai suauge)

alyvos Flirtas mm… Šypsena o ka tas lapelis reiskia tai nzn Šypsena tik zhinau kad labaj skaniai kvepia Girtas

niuz pas mane kieme auga 2 alyvos ziedaijTaipir man labaij patinkaTaipGerai

as tai kiek prisimenu tai reikia sugalvoti nora ir praryti ta maza ziedeli. zinok istikruju gan neblogas dalykas. pernai kai laikiau muzikos egzaminus tai buvau suradus kelis tokius lapelius ir mano norai issipilde ( is dalies)Girtas

7lapi sakai…Nekaltas o gal skynei nuo alyvmedzio, kurio ziedai pilnaviduriaiCha cha

As irgi radau penkialapi siandienŠypsena

Kaip pilnaviduriai?Na nzn,bet jis buo vienintelis 7ŠypsenaDar isidejau i mob…o apdruk ims ir laime atnesŠypsena))

nu nea…neij vienos reijksmes nzn…LiežuvisNekaltas…bet labaij patinka alyvos…LaimingasCha chaGėlė

jei rasi 5lapi, tai busi dievaz

Mmm, alyvos labai skaniai kvepia… Šypsena Kazkada buvau macius daugialapi zieda, net neatsimenu, kiek ten ziedeliu buvo. Kazkokia alyvos rushis, kuriu ziedai labi daug lapeliu turi. Laimingas

As netikiu tokiais skiedalais.Kas cia tokia nesamone kazin kas sugalvojo???Piktas

nzn ka chia rejshkia Nekaltas niu bet tai ir rask toki…Cha cha

As ziedus saujom ryjau, kol pasake ka pass mane sode skiepytos Laimingas ir lapų po septyniuolika Laimingas

Reiskia 2uba laimeTaip
Bent jau to linkiuGėlė