Alus nesamone!
as teigiu, kad alus yra nesamone! jus tik labai ant manes nerekit, bet mano nuomone jis ne koks… tiesiog baisu pagalvojus apie jo skoni… vat… P.S. tik pazadekit nemust uz mano nuomone
moterys to niekada nesupras…
Niu nereikia jau taip suabsoliutinti… Yra ir tokių , kurios nepalaiko (nepalaikytų) Zyzlytės nuomonės
Aš iš tokių
Nesuprantu, kaip galima nemėgti alaus…
niu as labai stengiausi ji pamegti, nes kai megsti alu tai gyvenimas toks paprastas pasidaro…na bet niekaip…man jis fui kaka!
kai busi 21 kitaip kalbesi
nesizyzliok, ash irgi pamegau tik nuo kokiu 25 metu alu
Zyzlyte rašė:
niu as labai stengiausi ji pamegti, nes kai megsti alu tai gyvenimas toks paprastas pasidaro…na bet niekaip…man jis fui kaka!
na man tai alus
Nu as bet alaus nemegstu. tiesiog man jo skonis
kaip sakoma del skonio nesigincijama
Pazystu ir as nemazai ,kurie nemegsta
,todel nieko keisto,kad yra ir tokiu
.Man asmeniskai
.Vieni megsta
,kiti
- manau kiekvienas pasirenka gerima pagal savo skoni.
Jei nemegsti tai ir negerk - niekas neverchia. Tik va alaus megejams to gali ir neskelbt, nes … kokios reakcijos tikiesi? Ir ish vis ko tikiesi?
blablabla. rašė:
Nu asbet alaus nemegstu. tiesiog man jo skonis
kaip sakoma del skonio nesigincijama
nuostabu! vadinasi dar yra pasaulyje vaikinu, kurie nemegsta alaus!
Lolita_plius rašė:
kai busi 21 kitaip kalbesi
kodel kitaip?
Alus yra labai skanus gėrimas. Ypač vasarą .
Tavo nuomone yra
Jei tau pienas patinka, tai ji ir gerk. O gal tu is tu, kuriems tabletes niam niam? Ir be milteliu nuo slogos prasideda lomkes? O gal bajanas tavo miegstamas zaisliukas? Jei taip, tai tada aisku, kodel tau alus nepatinka…
Zyzlyte rašė:
as teigiu, kad alus yra nesamone!jus tik labai ant manes nerekit, bet mano nuomone jis ne koks… tiesiog baisu pagalvojus apie jo skoni… vat… P.S. tik pazadekit nemust uz mano nuomone
Nu ka as zinau koki tu ten ta alu gerei…
Dange rašė:
Alus yra labai skanus gėrimas. Ypač vasarą.
JO, o kai ant saulutes ji geri tai labai daug nereikia ir
tik alus isgelbes mus o siaip nesuprantu kaip jo galima
nemegti
cinnamon_girl rašė:
Jei nemegsti tai ir negerk - niekas neverchia. Tik va alaus megejams to gali ir neskelbt, nes … kokios reakcijos tikiesi? Ir ish vis ko tikiesi?