Alpine 9886r 600lt
gal ka sudomins graziai groja nesudroztas. autogidas.lt/skelbimai/alpine-cda-9886r-2009-15442679.html
magas neblogas, bet kaina uzlenkes kaip turi but
normali ta kaina
kaina sau geriau uz tiek originalu maga pasiimciau su visais navarotais
su visais navarotais neblogas magas, jei su dokumentais, dezute ir etc, kaina labai nebloga. pats juzinu nuo naujos 9885 kol kas
aha magas geras sitas pats naudoju 9883r bet truksta USB ;\
Qrmi, o ka su dezute veiki, jei magas masinoj naudojamas? as tai nematau jokio privalumo dezutes
Ka as zinau… uz 400lietuvisku gali nusipirkti maga su USB lineinikais ir subo valdymu NAUJA… nors ir alpine, bet neverta tu pinigu realiai…
mrcyborg - klysti… zinoma nusipirkt gali, tik va ar klausyt malonu bus. aisku jei isimeta bile kur tai tada reik imt kad kuo spalvu daugiau butu. o jei nori geros instaliacijos tai ir mafo reik gero. usb ir kitas slamstas nereikaligi tokiu atveju. as savo CDA 9813r pardaviau uz 500 neseniai.
Na pasakysiu tiek kad alpine jau kokius 5 metus tikrai yra pavaziavus su kokybe smarkiai i apacia… nepasakysiu tikrai koks modelis ir pan… bet fakta sbuvo faktu… i masina sumontavom gan nebloga audio aparatura… galva buvo alpinos (kliento) nu paleidos testini cd ir ka, o gi nieko labai ispudingo… idejoms sena sena VDO ir ziurek tu man kaip masinos muzika pradejo skambeti… realiai ta pati situacija yra ir su pionieriais, sony… jei nori gero garso… isvis geriau pirkti 10 metu senumo auksciausios klases maga
9813 as rinkdamasis grotuva, teikiau pirmenybe siems dalykams: butinai naujas kad butu kur ikist CD kad butu 3 poros linijiniu isejimu 4V visa kita is principo neturejo reiksmes… o kad tai bus Alpine buvau isitikines
voisniz> ar turi reiksmes perkant automobili garantijos knygute su pilnais irasais apie atliktus servisus? fakturos uz atliktus darbus ir etc? cyborg> pasakiai cia litanija
jei kazka lygini visada turi lygint atitinakomo lygmens daikta
tai as tau ir lyginau… apynauji aline ir sena vdo… realiai aline bet kuriuo atveju turejo groti geriau… bet …
MrCyBoRg> o gal ta alpina buvau viena is zemiausios klases? va ir nera apie ka diskutuot, kol neaisku koks modelis…
o jetau kokios kainos DDD as turbut ant tiek durnas, kad toki praita sav uz 300 pardaviau
DD reiks kita kart skelbimus pasidaryt, nes labai jau nusipiginau pastebejau ;D
Edgariukas > nu kodel jus turit ginchytis… esme ir buvo ta kad patys nustebe buvom… alpina buvo tikrai viena is auksciausios klases, naujut naujutele. .tik neatsimenu skaiciuku del to ir neivardiju.
mrcyborg taip CDA 9813 geresne uz naujas CDA alpinas. jau vien del galingesnio isejimo (vartotojiska) bet ir del visokiu nesamoniu nebuvimo. siai dienai prigruda visokiu biesu i tas mages o ant garso kokybes jau pataupo instaleriai vis dar naudoja CDA 9813 ten ir nuejo maniskis. paemus koki CDE tai nieko doro. o ir kainos paziurek kiek anksciau CDA kainavo ir dabar…
vyborg> stystu abejot, jusu, kaip bandytoju kokybe… nes is principo praktiskai px kokie yra Alpine skaiciukai ne skaiciukuose esme. Taip, kad gal nebepasakok apie palyginimus daugiau nieko
Kompiuuteris> o as turbut lopu lopas, kad 85
ta pirkau uz 1400 lt? Apex\> tiek 9813
liktas, tiek 9812liktas, nekalbant apie 79xx modelius jau ieja i istorija.. dbr nebent 9887
ta galima bandyt sale statyt…
A todel, kad pats ilgai naudojau keleta modeliu alpinos(tiesa buvo ne patys naujausiu modeliai) ir buvau labai ir net labai patenkintas, garso kokybe buvo tikrai daugiau negu pakankama Aisku tie nauji modelai kaip X-300 ir pan tai tikrai slamstas
Qurmis> a kodel cia tas klausimas i mane nukreiptas?